Χριστούγεννα 2021: Έρχονται τα κόκκινα κουτιά στα ΕΛΤΑ – Οδηγίες για το γράμμα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη

Χριστούγεννα 2021: Έρχονται τα κόκκινα κουτιά στα ΕΛΤΑ - Οδηγίες για το γράμμα των παιδιών ο Άγιος Βασίλης

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα 2021 ξεκίνησε επίσημα με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να δίνουν από το σήμερα το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου με τις καθιερωμένες εορταστικές τους δράσεις.

Γράψε γράμμα στο Άγιο Βασίλη και ρίξτο στα κόκκινα γραμματοκιβώτια

• Για 30η χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί – και να απαντήσει – στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη. Για να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το τί γίνονται αυτά τα γράμματα, ετοιμάσαμε ένα χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site.

Χριστούγεννα 2021: Έρχονται τα κόκκινα κουτιά στα ΕΛΤΑ - Οδηγίες για το γράμμα των παιδιών ο Άγιος Βασίλης

Δείτε πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση – έκπληξη των ΕΛΤΑ

• Από σήμερα, 4 Νοεμβρίου, λοιπόν, μπείτε στο https://hohoho.elta.gr/ για να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση – έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

Στο site θα βρείτε ακόμα: έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

H αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «Χριστούγεννα 2021»

•Την ίδια μέρα, κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021» για να ταχυδρομήσει έγκαιρα τις ευχές μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές.

Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει επίσης Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα.

Bρείτε τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα στα Ταχυδρομικά Καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ https://bit.ly/3bzQY80

Χριστούγεννα 2021: Έρχονται τα κόκκινα κουτιά στα ΕΛΤΑ - Οδηγίες για το γράμμα των παιδιών ο Άγιος Βασίλης

Δείτε εδώ το video της Αναμνηστικής Σειράς «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021»

Περιμένουμε και φέτος τα γράμματά σας και τις εντυπώσεις σας
και ευχόμαστε σε όλους Υγεία και Ευτυχία!

Διαβάστε επίσης

Απαγωγή 4χρονης στην Αυστραλία: Ο 36χρονος είχε πάθος με τις κούκλες

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμος μέθοδος για γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο και θέλουν να κάνουν παιδί

Θάνατος 38χρονης εγκύου από κορωνοϊό: “Aνεμβολίαστη η οικογένεια – Η γυναικολόγος της είχε πει να κάνει το εμβόλιο”