Αρχική InfoMommy Συμβουλές Απαγωγή παιδιών μέσα από το ίδιο τους το σπίτι: Ένα σοκαριστικό βίντεο-πείραμα

Απαγωγή παιδιών μέσα από το ίδιο τους το σπίτι: Ένα σοκαριστικό βίντεο-πείραμα

Τον Joey Salads πιθανότατα τον γνωρίζετε ήδη: Πρόκειται για έναν διάσημο Αμερικανό YouTuber –δεινό ακτιβιστή, ο οποίος δίνει έμφαση στα κοινωνικά πειράματα με στόχο να μάθουν οι γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από επίδοξους κακόβουλους «θηρευτές».

Αυτή τη φορά, το βίντεο το οποίο δημοσίευσε μόλις σήμερα, κυριολεκτικά μας «έκοψε τα πόδια», αφού παρακολουθήσαμε πόσο εύκολο είναι να απαγάγει κάποιος παιδιά (και μάλιστα μεγάλης σχετικά ηλικίας) από το ίδιο τους το σπίτι!

Δείτε το βίντεο:

Οι γονείς των πρώτων παιδιών γνωρίζουν, ότι ένα αυτοκίνητο πρόκειται να σταματήσει στην αυλή τους και να καλέσει τα παιδιά τους μέσα –δεν πιστεύουν, ωστόσο, ότι αυτά θα ακολουθήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τα δεύτερα παιδιά, από την άλλη, φεύγουν τρέχοντας όταν το αμάξι σταματά. Τα τρίτα, όμως, μπαίνουν –οι δε γονείς τους, κοντεύουν να πάθουν εγκεφαλικό!

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα έκαναν τα δικά σας παιδιά, σε αντίστοιχη περίπτωση;

Αξίζει -πιστεύουμε- να τους δείξετε αυτό το βίντεο…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter