Αρχική Quiz Από πού προέρχεται ο ήχος των κοχυλιών;

Από πού προέρχεται ο ήχος των κοχυλιών;

38BDA445B4343CC3267BB473DDFE1F70_2560x1600Αυτό που ακούμε όταν φέρουμε κοντά στο αυτί μας ένα μεγάλο κοχύλι είναι ο θόρυβος από το περιβάλλον γύρω μας.

Πιο συγκεκριμένα, τα κοχύλια αποτελούνται από ένα υλικό που είναι πλήρως ηχομονωτικό. Το σχήμα τους είναι τέτοιο που μπορεί να αυξήσει την ένταση ενός ήχου και ενισχύεται περισσότερο από την ηχώ που δημιουργείται στο εσωτερικό τους.

Το μέγεθος και το σχήμα ενός κοχυλιού μπορεί να επηρεάσει τον ήχο που ακούμε. Στην ουσία, ο ήχος που εισέρχεται στο κέλυφος του κοχυλιού αναπηδά δημιουργώντας έναν θόρυβο. Όσο πιο δυνατοί είναι οι ήχοι του περιβάλλοντος, τόσο πιο δυνατούς ήχους ακούμε μέσα από το κοχύλι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.