Αποκάλυψη σοκ: Ο μακελάρης του Τέξας προσέγγιζε εφήβους και στην Ελλάδα

Ο μακελάρης του Τέξας προσέγγιζε εφήβους και στην Ελλάδα

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 18χρονο μακελάρη του Τέξας που σκότωσε 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς σε δημοτικό σχολείο, της πόλης Ουβάλντε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, ο Σαλβαδόρ Ράμος δεν δίσταζε να προσεγγίζει εφήβους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους δείχνει τα “αποκτήματά” του, πολλές φορές προκαλώντας τους τρόμο.

Ανάμεσα στους εφήβους που δέχθηκαν αιτήματα φιλίας ή και μηνύματα ήταν και παιδιά από την Ελλάδα.

«Μέσω του Yubo έφηβοι από την Καλιφόρνια έως την Ελλάδα είπαν ότι είχαν αλληλεπιδράσει με τον Ράμος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αρκετά παιδιά που ακολουθούσαν τον Ράμος στο Instagram είπαν ότι τον είχαν γνωρίσει για πρώτη φορά σε ιστοτόπους σχεδιασμένους να συνδέουν αγνώστους, συμπεριλαμβανομένου του Yubo, μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο ο ένας στον άλλο.

Μια γυναίκα είπε ότι είχε μιλήσει με τον μακελάρη του Τέξας σε έναν άλλο ιστότοπο όπου οι άνθρωποι συνομιλούν μέσω βίντεο με αγνώστους.

Η γυναίκα είπε ότι κάποτε είχε κάνει ζωντανή μετάδοση ο ίδιος κρατώντας ένα όπλο, ενώ αίμα βρισκόταν στο πάτωμα.  Ο Ράμος υποστήριξε ότι είχε αιμορραγία από τη μύτη.

Είχε αποκαλύψει σε 15χρονη για την επίθεση στη γιαγιά του και το μακελειό

Άλλωστε, ο 18χρονος διατηρούσε διαδικτυακή επαφή με μία 15χρονη από την Γερμανία, την οποία ενημέρωσε για την επίθεση στη γιαγιά του και για το μακελειό που θα ακολουθούσε στο σχολείο.

Η Cece είπε μάλιστα ότι ο Ράμος, σε προηγούμενες συνομιλίες τους, της είχε αναφέρει ότι είχε κακές σχέσεις τόσο με τη μητέρα του όσο και με τη γιαγιά του και ότι είχε προηγουμένως γρονθοκοπήσει τη μεγαλύτερη αδερφή του, κλώτσησε τη γιαγιά του και έσπρωξε μια πρώην κοπέλα του.

Ο Σαλβαδόρ Ράμος, λάτρευε τα όπλα και απέκτησε ένα τουφέκι AR-15 στις 16 Μαΐου, ως δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης:

Ραγίζουν καρδιές οι ιστορίες των παιδιών που χάθηκαν στο μακελειό του Τέξας

Ο μακελάρης του Τέξας εκτέλεσε 10χρονη μαθήτρια, όταν προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Σοκάρουν τα τελευταία μηνύματα του 18χρονου