Απολαύστε την βρεφική παράσταση «…και βγαίνω!» στο Studio Μαυρομιχάλη με εισιτήριο 8 ευρώ (28/1 & 4/2)

Το Small Size Days επιστρέφει για ένατη συνεχόμενη χρονιά γεμάτο δραστηριότητες, για να γιορτάσει τις τέχνες και την πρώτη ηλικία του ανθρώπου.

Φέτος το γεγονός θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 29 Ιανουαρίου, προσφέροντας παγκοσμίως μία πληθώρα ζωντανών παραστάσεων, εργαστηρίων και άλλων δραστηριότητων για παιδιά από 0 έως 6 ετών.

100 μέλη του Small size Network από 37 χώρες της γης, από την Αργεντινή έως την Ελλάδα και από τη Σιγκαπούρη έως την Τουρκία, κατά τη διάρκεια του Small Size Days, φέρνουν τις πολύ νεαρές ηλικίες κοντά με τις οικογένειές, τους φροντιστές και τους σχετιζόμενους φορείς τους, για να αναγνωρίσουν ότι οι τέχνες είναι σημαντικές και πολύτιμες στη ζωή από τη στιγμή της γέννησης του ανθρώπου.

Απολαύστε την βρεφική παράσταση «…και βγαίνω!» με εισιτήριο στην ειδική τιμή των 8 ευρώ (28/1 & 4/2)

Η Artika συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή με την παράσταση «…και βγαίνω!» για θεατές από 10 μηνών, και προσφέρει τα εισιτήρια στην ειδική τιμή των 8 ευρώ τα Σάββατα 28/01 και 04/02. Η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 16/01.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Ticket Services:
https://www.ticketservices.gr/event/omada-artika-kai-vgaino/

Η υπόθεση της παράστασης

Μέσα είναι όμορφα, ήρεμα, ζεστά. Έξω είναι … απαπα! Δεν θέλω να βγω.
Θέλω όμως να δω … ν’ αγγίξω … να εξερευνήσω … να ανακαλύψω …
Παίρνω φόρα … και βγαίνω! Πώς αντιλαμβάνονται και ανακαλύπτουν τα πολύ νεαρά παιδιά τον κόσμο των μεγάλων; Πώς βοηθάει η φαντασία την κατανόηση της πραγματικότητας; Πού τελειώνει το «Εγώ» και που αρχίζει ο κόσμος; Με όχημα αυτά τα ερωτήματα η παράσταση «… και βγαίνω» γίνεται σημείο συνάντησης του «μέσα» και του «έξω», του «Εγώ́» και του «άλλου», κομμάτια του ίδιου κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Studio Μαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα 11472

Δείτε το trailer της παράστασης

Διαβάστε επίσης:

“Υπάρχει μεγάλη πίεση στις παιδιατρικές κλινικές, δεν έχουμε όμως ράντζα”

Τραγωδία: 12χρονη έχασε τη ζωή της εξαιτίας “πρόκλησης” στο TikTok – Ήταν θύμα bullying από τους συμμαθητές της

Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία για όλη την οικογένεια «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (22/1)