Αποπλάνηση 14χρονης στην Ερέτρια: Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 51χρονος δάσκαλος

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 51χρονος δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, περίπου στις 12 το μεσημέρι και η ανάκριση διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Περίπου στις 2.30 το μεσημέρι εξήλθε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Εδώ και λίγα 24ωρα η μικρή κοινωνία της Ερέτριας παρακολουθεί συγκλονισμένη την υπόθεση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης,  ο 51χρονος φέρεται να είχε εδώ και δύο χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο δάσκαλος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Μετά την καταγγελία η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί στενά τον εκπαιδευτικό προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθεί.

Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια και σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψή του έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Παρουσία παιδοψυχολόγου έχει δώσει ήδη κατάθεση στην αστυνομία, ενώ της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.