Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την αποπλάνηση της 14χρονης – Τι ομολόγησε στην ανακρίτρια

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του, ο 44χρονος καθηγητής σε σχολείο της Ηλιούπολης ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ´εξακολούθηση.

Ωστόσο, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η απέκτησε στενότερη επαφή με την μαθήτρια μετά τον Φεβρουάριο του 2020, όπου το κορίτσι ήταν 15 ετών.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι την βοηθούσε στα μαθήματα, αλλά και πως ό,τι συνέβη, ήταν για μια φορά. Δήλωσε μετανιωμένος για όσα έκανε και φέρεται να ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για την σχέση 14χρονης και καθηγητή Φυσικής – «Είμαι πολύ ερωτευμένος»

Της έταζε γάμο και παιδιά

Νωρίτερα, η  μητέρα ενός συμμαθητή της 14χρονης, μίλησε στο Mega για τη σοκαριστική υπόθεση και αποκάλυψε πως η σχέση εκπαιδευτικού με την ανήλικη ήταν για τους περισσότερους στο σχολείο ένα κοινό μυστικό.

«Υπήρξαν πολλές στιγμές που είτε στον διάδρομο είτε στην αίθουσα του καθηγητή βρίσκονταν οι δυο τους και συνομιλούσαν. Πολλές φορές και εκτός του διδακτικού ωραρίου» υπογράμμισε η γυναίκα και συμπλήρωσε πως από τον Μάιο του 2019, οι συμμαθητές της ανήλικης υποψιάζονταν τη σχέση των δύο.

«Η ανήλικη θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό πιο έμπρακτα, οπότε σε κάποιο τοίχο του Χημείου ζωγράφισε καρδούλες. Εκφράστηκε έτσι ακόμη πιο ελεύθερα σε σχέση με τα συναισθήματά της» λέει η μητέρα του μαθητή γυμνασίου, η οποία καταγγέλλει επίσης ότι ο 44χρονος εκπαιδευτικός την έχει πείσει ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια: «έκανε το κοριτσάκι να πιστεύει άλλα. Μιλούσε για γάμο και παιδιά».

Πώς έπεσε στα δίχτυα του καθηγητή της

ο καθηγητής φαίνεται πως σε πρώτη φάση εκμεταλλεύτηκε μια άσχημη οικογενειακή στιγμή, που βίωνε στο σπίτι της η μαθήτρια και που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί άμεσα η συμπεριφορά της.

Ο 44χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη μαθήτρια την έπεισε πως μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει, γι’ αυτό και εκείνη σταδιακά άρχισε να δένεται ολοένα και περισσότερο μαζί του, χωρίς να καταλάβει τις πραγματικές του ορέξεις.

Προκειμένου μάλιστα να την έχει από κοντά και να την ελέγχει οι δυο τους βρισκόντουσαν σε ραντεβού και εκτός σχολείου, μέχρι την στιγμή που τους είδε η μητέρα της.

Από την άλλη, ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να αποσπάσει τον 44χρονο καθηγητή από το σχολείο σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.