Ατελείωτη διασκέδαση με τους ήρωες της ταινίας «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3» στο Kidom (από 15/6)

Στο Kidom του Allou! Fun Park από 15 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ήρωες της ταινίας “Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές», Ντρακ και Μέιβις πριν ξεκινήσουν το κινηματογραφικό τους καλοκαιρινό ταξίδι στις αίθουσες.

Κι ακόμα, να πάρουν μέρος στον πιο ΤΕΡΑΣτιο διαγωνισμό με δώρο μοναδικές 6μερες οικογενειακές διακοπές από τη Smile Acadimos!

Διασκεδάστε παρέα με τους ήρωες της νέας ταινίας «Ξενοδοχείο για Τέρατα»

Η πιο ξέφρενη, τερατώδης διασκέδαση σας περιμένει μόνο στο Kidom! Εσείς είστε έτοιμοι να δείτε τα αγαπημένα σας τέρατα από κοντά πριν μπουν σε νέες περιπέτειες; Γιατί στη νέα ξεκαρδιστική κινηματογραφική ταινία “Ξενοδοχείο για Τέρατα: ώρα για Διακοπές”, που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου, η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο.

Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Είστε έτοιμοι για παιχνίδι;

Και φυσικά στο καλοκαιρνό Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, τη baby zone για τους μπόμπιρες έως 3 ετών και πολλά ακόμα παιχνίδια, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Στο Kidom του Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών! Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Πληροφορίες για την επίσκεψή σας:

• Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
• Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 17.00 – 22:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 24:00

Kidom του Allou! Fun Park,

Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης

210-8092888