Αρχική InfoWoman Αυτές είναι οι απειλές για την παγκόσμια υγεία το 2019

Αυτές είναι οι απειλές για την παγκόσμια υγεία το 2019

Ο τομέας της υγείας για ακόμη μια χρονιά έρχεται αντιμέτωπος με σημαντικές προκλήσεις παρά την εξέλιξη της επιστήμης και την πρόοδο σε πολλούς τομείς της ιατρικής.

Ξέρετε ποιες είναι οι σημαντικότερες απειλές για την υγεία μας το 2019; Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε τη σχετικά λίστα και καλό είναι να τη συμβουλευτούμε γιατί ως γνωστόν η πρόληψη σώζει ζωές!

Ποιοι είναι οι εχθροί της υγείας μας το 2019

  1. Ατμοσφαιρική ρύπανση 

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, 9 στα 10 άτομα αναπνέουν καθημερινά μολυσμένο αέρα, ενώ η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει πρόωρα 7 εκατομμύρια ανθρώπους από ασθένειες όπως ο καρκίνος, το εγκεφαλικό επεισόδιο, οι καρδιακές παθήσεις και η πνευμονική νόσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.