Αυτή είναι η Ρέα, που έτρεχε “φορώντας” επιδέσμους στα πόδια αντί για παπούτσια που δεν είχε

Αυτή είναι η 11χρονη ΡΕΑ ΜΠΟΥΛΟΣ (Rhea Bullos) από τις Φιλιππίνες.
Το 2019 ήθελε να πάρει μέρος στο σχολικό πρωτάθλημα στίβου της χώρας της αλλά η οικογένειά της δεν είχε τα λεφτά να της αγοράσει παπούτσια.

Η Ρέα δεν το έβαλε κάτω και προπονούνταν κάθε μέρα με 2 συμμαθήτριές της έχοντας τυλίξει τα πόδια της με αυτοκόλλητα τέιπ επιδέσμου!

Η προπονήτριά της είπε ότι δεν σταματούσε την προπόνηση παρά μόνο όταν πληγώνονταν τα πόδια της και για να φτιάξει την ψυχολογία της ζωγράφιζε πάνω στο τέιπ το σήμα της Nike!

Τελικά η Ρέα αγωνίστηκε με αυτά τα τειπ στα πόδια της και κέρδισε 3 χρυσά μετάλλια στα 400 μ., 800 μ. και 1500 μ. Όταν η ψυχή το θέλει το σώμα ακολουθεί.

Το κορίτσι κέρδισε χρυσό στους αγώνες των 400m, 800m και 1.500m, με τα νέα για τα απίστευτα κατορθώματά της να εξαπλώνονται γρήγορα.

Η ιστορία της Bullos έγινε θέμα συζήτησης στις Φιλιππίνες, ωθώντας έναν επαγγελματία προπονητή μπάσκετ στη χώρα, τον Jeff Cariaso, να επικοινωνήσει μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: «Όλοι πιστεύουν ότι το να έχω μια αδελφή ΑμεΑ είναι λυπηρό, όμως… δεν θα το άλλαζα με τίποτα»

Ο Cariaso είναι  συνιδρυτής του Titan 22 – ενός κορυφαίου αθλητικού καταστήματος στις Φιλιππίνες.

“Ευχαριστώ για την ανάρτηση. Ήθελα να μιλήσω με τη Ρέα και τον προπονητή της σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ  όσους μου έστειλαν μήνυμα με τον αριθμό επικοινωνίας της”, είπε.

Σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να ευχηθεί τα επιτεύγματα της Bullos να άξιζαν ένα πραγματικό ζευγάρι Nike και μακάρι κάποιος άλλος να το έκανε πραγματικότητα.