Αυτό κι αν είναι έκπληξη – Μπαμπάς θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης

Έντονες οι φήμες των τελευταίων ημερών, αλλά σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως δεν διαψεύδονται, αλλά επιβεβαιώνονται. Μάλιστα,  την… αποκάλυψη έκανε μέσα από ένα Instagram story, ο γνωστός λογαριασμός στο Instagram, Soula Glamorous.

Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε σήμερα ότι οι φήμες ισχύουν και πως ο Άκης και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν μέσα από τα social media

Όπως είναι γνωστό ο Άκης Πετρετζίκης θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου ο σεφ, με έναν πρωτότυπο τρόπο αφήνει να εννοηθεί πως ισχύουν οι φήμες για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, αφού ανέβασε μία φωτογραφία με έναν μικρό μάγειρα.

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα,αποκάλυψε σήμερα ότι οι φήμες ισχύουν και ότι η κοπέλα του Άκη είναι νοσοκόμα, λέγεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Μάλιστα το ζευγάρι πριν λίγο καιρό έψαχνε διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει!