Αυτός είναι ο ολοκαίνουργιος παιδότοπος που φιλοξενείται στην Παιδιατρική ελληνικού δημόσιου νοσοκομείου

Είδαμε τις φωτογραφίες από τον ολοκαίνουργιο παιδότοπο και τον  χώρο θηλασμού που δημιουργήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Η δημιουργία αυτών των εξαιρετικά καλαίσθητων χώρων που είναι γεμάτος με χρώματα, φως και παιχνίδια έγινε κατόπιν δωρεάς του Φιλανθρωπικού Σωματείου Φιόγκος Αγάπης και όπως σημειώνει σε ανάρτησή της η Πρόεδρος του Σωματείου, κα Έφη Καλαϊτζάκη, “σκοπός αυτής της κίνησης είναι να κάνει τη παραμονή των παιδιών στη κλινική ευχάριστη, μέχρι την αποθεραπεία τους“.

Ένα δώρο που χαρίζει χαμόγελα στα τα παιδιά μέχρι να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν στο σπίτι

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κα Έφη Καλαϊτζάκη, γράφει χαρακτηριστικά “Μια δωρεά που λόγω συνθηκών καθυστέρησε να δοθεί στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη κλινική, παρόλα αυτά όμως με απαράμιλλο το αίσθημα της ευθύνης και της υπόσχεσης προς αυτά, καταφέραμε να καλύψουμε την ανάγκη δημιουργίας του χώρου αυτού στη Παιδιατρική Κλινική, διαμορφώνοντας ένα πραγματικό παιδότοπο που τα παιδιά, οι γονείς αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα απολαμβάνουν. Ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ όσους συνετέλεσαν στη προσπάθεια αυτή εθελοντικά και όλοι μαζί λίθο προς λίθο φτάσαμε σήμερα να παραδίδουμε άλλη μια δωρεά για τους μικρούς μας ήρωες. Υπόσχεση μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε κάθε ανάγκη που θα κάνει το κόσμο μας πιο όμορφο, δίνοντας ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι είμαστε μια κοινωνία που είναι παραγωγική ακομα και στα δύσκολα. Διατηρώντας στην κορφή της πυραμίδας την υγεία των παιδιών μας, ψυχική και σωματική!!!

Δείτε φωτογραφίες από το παιδότοπο