Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δ. Πολυγύρου: Προσωρινή παύση λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών

Δ. Πολυγύρου: Προσωρινή παύση λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών

Κατ’ εφαρμογή της εγκ. 44/7-8-2014 του Υπουργείου Εσωτερικών και σε εκτέλεση του άρθρου 11 της υπ’ αρ. 28492/2009 απόφ. ο Δήμος Πολυγύρου προέβη στην ανάθεση, σε πιστοποιημένο φορέα, αξιολόγησης και ελέγχου των υφιστάμενων των παιδικών χάρων του Δήμου όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία.

Η διαδικασία της 1ης φάσης ολοκληρώθηκε με την καταγραφή των προβλημάτων και των ελλείψεων για κάθε μία παιδική χαρά και την κοινοποίησή τους στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η 2η φάση, η οποία αρχίζει τώρα, προβλέπει την πλήρη αποκατάσταση του εξοπλισμού των παιδικών χαρών, είτε δια επισκευής είτε δια αντικατάστασης, αλλά και την προσαρμογή του περιβάλλοντα χώρου στις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ως εκ τούτου κρίνεται αναγκαία η προσωρινή παύση της λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών του Δήμου ώστε να εκτελεστούν απρόσκοπτα οι απαραίτητες εργασίες. Ζητούμε την κατανόηση των Δημοτών και ειδικά των μικρών παιδιών, για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Η πιστοποίηση και η καταλληλόλητα των παιδικών χαρών αφορούν την ασφάλεια των παιδιών και πρέπει να αντιμετωπισθούν με την δέουσα προσοχή και φροντίδα ώστε ο Δήμος μας να διαθέτει αδειοδοτημένες, σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.