Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της Ευγενίας Μανωλίδου!

H Ευγενία Μανωλίδου έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια που αποτελείται από τα 2 μεγαλύτερα παιδιά της μαέστρου, από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη και τα 2 μικρότερα παιδάκια από το γάμο της με τον γνωστό πολιτικό Άδωνι Γεωργιάδη.

Χθες, η μαέστρος και παρουσιάστρια μοιράστηκε στα social media της φωτογραφίες από την επανένωση της οικογένειας για χάρη των γενεθλίων του βενιαμίν, Αλκαίου, που έγινε τεσσάρων ετών και γιορτάστηκε δεόντως με ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τον αγαπημένο του ήρωα Captain America.

«Και, κάπως έτσι, ο @papaspirou μεταμόρφωσε τον Αλκαίο σε σούπερ ήρωα – Captain America! Το αγοράκι μας έκλεισε τα 4, έσβησε τα κεράκια του και μας ένωσε όλους ξανά, έστω και για λίγες ώρες! #birthdaycake#birthdayboy #family #reunion#sunshineinmylife», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους προς την οικογένειά της.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας που μεγάλωσαν αρκετά από την τελευταία φορά που είχαμε να τους δούμε. Δείτε την όμορφη πόζα της μαμάς Ευγενίας που λάμπει έχοντας στο πλευρό της τη Θεοδώρα, τον Αλέξανδρο, τον Περσέα και τον γενεθλιάζοντα Αλκαίο. 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ευγενία Μανωλίδου