Αρχική Σχολή Γονέων Οι διακοπές κάνουν τα παιδιά ευτυχισμένα για πολύ καιρό αφού τελειώσουν

Οι διακοπές κάνουν τα παιδιά ευτυχισμένα για πολύ καιρό αφού τελειώσουν

Καλοκαιρινές διακοπές: Δύο λέξεις που ενθουσιάζουν κάθε παιδί, ειδικά όταν τελειώνει και η σχολική χρονιά. Και αυτό γιατί τα παιδιά μπορούν επιτέλους να ξεφύγουν από το πρόγραμμα, να χαλαρώσουν, να κοιμηθούν και να απολαύσουν όλα αυτά που τους έλειψαν τους προηγούμενους μήνες –όπως π.χ. το να μην κάνουν τίποτα.

Νέες έρευνες δείχνουν, ότι οι οικογενειακές διακοπές, όσο ωφέλιμες είναι για εσάς τόσο είναι και για τα παιδιά σας –όχι μόνο κατά την διάρκεια αυτών, αλλά πολύ περισσότερο αφού αυτές τελειώσουν.

Οι οικογενειακές διακοπές, λοιπόν, είναι αυτές που χτίζουν τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις που θα συνοδεύουν το παιδί σας μεγαλώνοντας, ακόμα και κατά την ενήλικη ζωή του.

Δείτε τι ακριβώς έδειξαν οι έρευνες στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter