Αρχική InfoTV H συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Ιωάννα Μπαμπέτα στο Infokids.gr

H συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Ιωάννα Μπαμπέτα στο Infokids.gr

Τo πιθανότερο είναι, ότι την Ιωάννα Μπαμπέτα τη γνωρίζετε ήδη. Αν είστε από τους γονείς που διαβάζουν στα παιδιά τους από μικρή ηλικία, ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη τους και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι όλο και κάποιο της βιβλίο θα ανακαλύψετε. Και αν την γνωρίζετε, είναι αδύνατον να μην την έχετε αγαπήσει. Τα βιβλία της, γραμμένα πάντα με λόγο λιτό αλλά μεστό, ευκολοδιάβαστα και τόσο άμεσα ώστε να γίνονται εύκολα αντιληπτά ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά, είναι από αυτά που ένας γονιός θα διαβάσει ξανά και ξανά –και που δεν θα τα χορταίνει!

Κι αν δεν την γνωρίζατε μέχρι σήμερα, θα τη γνωρίσετε και θα την αγαπήσετε, όταν δείτε και ακούσετε όσα μας είπε πριν από μερικές ημέρες που τη συναντήσαμε στον Πολυχώρο των Εκδόσεων Μεταίχμιο.

Εκεί, με αφορμή τα νέα της βιβλία «Παραμύθια με καρπούζι» και «Το όνειρο της Μανταλένας» που σχεδόν μυρίζουν θάλασσα, απολαύσαμε μαζί της μια υπέροχη συζήτηση για τις συγγραφικές της αναζητήσεις, τους παππούδες-πρωταγωνιστές στα βιβλία της και στη ζωή μας, τον ρόλο της ως (εργαζόμενη) μαμά, το μυστικό της επιτυχίας της, τη σχέση των παιδιών μας με το διάβασμα αλλά και γιατί το Καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να αγαπήσει το παιδί το βιβλίο!

Δείτε τι είπαμε:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.