Δεν είναι ψέμα: Η πρωταγωνίστρια των SANTORO Gorjuss έφτασε στο AVENUE και μας περιμένει!

Θέλετε να κάνετε μια φανταστική έκπληξη στο παιδί σας φέτος το Πάσχα;

Η Ruby, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των SANTORO Gorjuss, καταφθάνει από την Αγγλία στην Ελλάδα από μέρα σε μέρα. Και από τις 15 έως τις 23 Απριλίου θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, περιμένοντας τους μικρούς (και μεγάλους) φίλους της για να παίξουν από κοντά!

Είναι γεγονός, φέτος το Πάσχα η Ruby από τη SANTORO Gorjuss, επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα το ΑVENUE για το πρώτο της παγκόσμιο event. Από τις 15 έως τις 23 Απριλίου οι εκπλήξεις δεν θα έχουν τέλος!

Η Βρετανίδα ζωγράφος και μαμά τριών κοριτσιών Suzanne Woolcott είχε πριν από μερικά χρόνια ένα σοβαρό ατύχημα, εξαιτίας του οποίου έμεινε ανάπηρη. Η ζωή της ανατράπηκε εντελώς, όμως η ίδια δεν το έβαλε κάτω. Πήρε δύναμη από τα κορίτσια της και άρχισε να ζωγραφίζει με τρόπο ιδιαίτερο, σχεδόν ονειρικό, όμορφες στιγμές της ζωής τους.

Το μήνυμα που ήθελε να περάσει μέσα από τα Gorjuss κορίτσια της είναι η δύναμη που κάθε κορίτσι χρειάζεται να βρίσκει για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής.

Όσο για το γεγονός, ότι τα κορίτσια αυτά δεν έχουν στόμα; Όπως η ίδια η Woolcott έχει πει, μερικές φορές τα μάτια αρκούν για να εκφραστούμε. Εξάλλου, δεν υπάρχουν σωματικά ή άλλα εμπόδια που να μπορούν να μας αποτρέψουν από το να επικοινωνήσουμε!

Πολύ σύντομα, τα σχέδιά της έγιναν viral και έφτασαν στα χέρια του οίκου SANTORO. Η συνεργασία των δύο αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη, αφού από το 2010 και μετά, ρούχα, τσάντες, σχολικά είδη και κάρτες SANTORO διανέμονται σε περισσότερες από 55 χώρες του κόσμου!

Το Infokids.gr βρέθηκε στο AVENUE και σας μεταφέρει… τα καλύτερα!

Η Ruby καλωσορίζει την Άνοιξη και το Πάσχα στο AVENUE

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα από τα κορίτσια της SANTORO Gorjuss επισκέπτεται την Ελλάδα και που τα παιδιά μας θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να την συναντήσουν, πρώτα από όλο τον κόσμο.

Μαζί με τους βοηθούς της, θα μοιραστούν αξίες όπως η δύναμη της επικοινωνίας, της ευγένειας, της αγάπης και της φιλίας.

Μάλιστα, μια τεράστια συλλογή από υπέροχα δώρα θα προσφερθεί στα παιδιά και τους παρευρισκόμενους.

Να, λοιπόν, μια τέλεια ιδέα για βόλτα τις επόμενες ημέρες: Επισκεπτόμαστε το AVENUE για τα πασχαλινά μας δώρα και δίνουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη φοβερή Ruby!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ