«Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί μου, προσπάθησα να το σώσω» λέει ο 35χρονος που συνελήφθη στην Ομόνοια

«Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί. Πνιγόταν και έβαλα τα δάχτυλα μου να το σώσω». Αυτά είναι τα λόγια του 35χρονου στους αστυνομικούς ο οποίος κατηγορείται από την 34χρονη σύντροφο του, πως προσπάθησε να πνίξει το ενός έτους βρέφος τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στις 29 Ιουνίου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ο πατέρας κρατούσε στην αγκαλιά του το ενός έτους βρέφος, ενώ κάποια στιγμή έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του παιδιού.

Περαστικοί βλέποντας το περιστατικό φοβήθηκαν ότι θα πνίξει το παιδί, ενώ οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν, και αφού τον ακινητοποίησαν του πήραν το βρέφος από τα χέρια.

Το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον με τα 5 παιδιά

Την ίδια μέρα, κατέφυγε στην ασφάλεια του ΑΤ Ομόνοιας και συγκεκριμένα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κατέφυγε η μητέρα του βρέφους η οποία υπέβαλε μήνυση κατά του 35χρονου υποστηρίζοντας πως ο 35χρονος άρπαξε το μωρό από το λαιμό και έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του για να το πνίξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι που έχει 5 παιδιά αντιμετωπίζει πολλά μεταξύ του προβλήματα και αμφότεροι είναι τοξικοεξαρτημένοι.

Ο πατέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στον οποίον ανέφερε τη δική του πλευρά και όσα έγιναν κατά τον ίδιο, με τον εισαγγελικό λειτουργό να τον αφήνει ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης:

Τα αλλάζει η Πισπιρίγκου για το θάνατο της Ίριδας – Ποια εκδοχή των γεγονότων δίνει άλλη διάσταση στην δολοφονία (video)

Υποκλινόμαστε στη Γεωργιέλλη: Παρά την πρόσφατη απώλεια του μπαμπά της, “‘εσκισε” στις εξετάσεις με 19.175 μόρια!

«The Other Pair»: Μία ταινία για την αλληλεγγύη των παιδιών που πηγάζει από την καρδιά τους ( vid)