«Το παιδί μου ζει – Δεν θα το κλάψω»: Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από “αδέσποτη” σφαίρα

Με την πίστη ότι το παιδί της θα βγει ζωντανό από την μάχη την οποία δίνει απέναντι στον θάνατο εμφανίσθηκε η μητέρα της 8χρονης που την ημέρα του Πάσχα χτυπήθηκε από σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Την ώρα που οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή το παιδί, το οποίο υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, καθώς η κατάσταση της επιδεινώθηκε, η μητέρα της περιμένει να γίνει ένα θαύμα.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είπε στο Star, η μητέρα της μικρής Αλεξίας.

54χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων ο ένοχος

Η αδέσποτη σφαίρα έφυγε από το όπλο ενός 54χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, ο οποίος βρισκόταν στο χωριό Λεοντάρι γιορτάζοντας το Πάσχα.

Ο 54χρονος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε, ωστόσο, δήλωσε πως φοβήθηκε γι’ αυτό και δεν αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Μάλιστα, όταν έμαθε για τον τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα έστειλε το όπλο, που κατείχε παράνομα, στην Αθήνα με συγγενείς του.

Στον άντρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.