Δημήτρης Κουρούμπαλης: “5 μηνών η κόρη μου παραλίγο να πνιγεί τρώγοντας μπανάνα”

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός ως “Λεωνίδας” λόγω της συμμετοχής του στο αγαπημένο τηλεοπτικό σίριαλ “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα” μεγάλωσε και πλέον είναι μπαμπάς μια γλυκύτατης μικρής που ακούει στο όνομα…Ίριδα.

Ο ηθοποιός μαζί με την Φρόσω Κόρρου ζουν και αναπνέουν για την μονάκριβη κορούλα τους που τους άλλαξε τη ζωή. Η πατρότητα είναι ο σπουδαιότερος ρόλος που έχει κληθεί να αναλάβει και το απολαμβάνει.

Χθες καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ1 μίλησε για την πατρότητα και την κόρη του.

Φαντάζομαι την κόρη μου πολεμίστρια

«Την κόρη μου τη φαντάζομαι σαν φιλόσοφο, πολεμίστρια» είπε ενώ αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι δραστήρια και ατίθαση και σκαρφαλώνει τους τοίχους αλλά είναι και συνοφρυωμένη όπως εκείνος!

Νόσησαν οικογενειακώς με COVID -19

«Περάσαμε κορωνοϊό οικογενειακά, δεν είχαμε καμία οικογενειακή βοήθεια, αλλά χωρίς παρατράγουδα» είπε.

Όπως είπε πλέον με τη σύζυγό του -ενώ στην αρχή ήταν συγκρουσιακοί χαρακτήρες- τώρα διαφωνούν μόνο για την κόρη τους.

Όταν η κόρη του πήγε να πνιγεί με μπανάνα

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που έζησε με την κόρη του όταν σε ηλικία μόλις 5 μηνών κόντεψε να πνιγεί, τρώγοντας μπανάνα.

«Είχε ξεκινήσει στερεή τροφή και της δίνω μπανάνα. Και έτρωγε 5 μηνών και παίρνει ένα μεγαλύτερο κομμάτι και πνίγηκε. Είδα όλη μου τη ζωή, τους φόβους μου, ότι θα κλειστώ σε μοναστήρι. Ήταν τόσος ο πανικός μου που έβαλα το δάχτυλό μου στο στόμα να τη βγάλω που της πλήγωσα λίγο το ούλο».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός