Δολοφονία 6.5 μηνών Ίριδας: Τα σημάδια στα χείλη και η θέση στην κούνια που πρόδωσαν τι συνέβη στις 21 Μαρτίου

Πάτρα: Πώς το πανάκι οδηγεί στον θάνατο της Ίριδας -Το έγγραφο που περιέγραφε το εύρημα (εικόνα)

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για ενδεχόμενα παραπτώματα που τελέστηκαν από τους αρμόδιους ιατροδικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για τη διερεύνηση των αιτιών θανάτου των παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη από την Πάτρα παρήγγειλε προς τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση της Μαλένας ως αιτία θανάτου διαγνώστηκε η ηπατική ανεπάρκεια, ενώ στην περίπτωση της Ίριδας η αγενεσία φλεβοκόμβου και το πνευμονικό οίδημα.

Η κατάθεση της Δ. Πισπιρίγκου για τα έντονα «σκούρα» σημάδια στο στόμα της Ίριδας και τις αμυχές στη μύτη που δεν υπήρχαν πριν!

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει έντονος πόλεμος για την αποκάλυψη  της εφημερίδας «Μπαμ», ότι η θεία των τριών άτυχων παιδιών, Δήμητρα Πισπιρίγκου, υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι, το πρωινό της 21ης Μαρτίου 2021, όταν δηλαδή έλαβε την «εντολή» από την κατηγορούμενη να πάει να ξυπνήσει το βρέφος, προκειμένου εκείνη να φτιάξει μια κρέμα για να φάει το παιδίόταν πήγε στην κούνια και βρήκε παγωμένο το μωρό, διαπίστωσε ότι υπήρχε αίμα στο στόμα του.

ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΡΟΥΛΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ

Σε σημερινό τους δελτίο Τύπου η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Δήμητρα αρνούνται την ανωτέρω πληροφορία λέγοντας ότι ” Σε σχέση με τα δημοσιεύματα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δήθεν η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει καταθέσει στις Αρχές ότι η μικρή Ίριδα όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια της είχε αίμα στο στόμα της, αυτό είναι τεράστιο ψέμα, δεν ισχύει, δεν ειπώθηκε ποτέ και δεν αποτελεί μέρος της κατάθεσής της.

Όσα δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τα σημάδια στα χείλη της Ίριδας

Θα κληθεί να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Το eReportaz αποκαλύπτει, λέξη προς λέξη, όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τα σημάδια της Ίριδας τα οποία ουσιαστικά «καίνε» την αδελφή της καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το έκζεμα στα χείλη που υπήρχε την τελευταία νύχτα πριν το θάνατο του βρέφους. Η μάρτυρας όχι μόνο αναφέρεται για έντονα σκούρα σημάδια τα οποία είδε στο εσωτερικό των χειλιών του βρέφους αλλά και στις αμυχές κάτω από τα ρουθούνια της Ίριδας που είχε αποκαλύψει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και όπως η ίδια λέει δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ!

Καταθέτει επακριβώς: «…Εκτός από την κοκκινίλα όμως βλέπω ότι υπάρχουν και σημάδια και μάλιστα έντονα και στο εσωτερικό των χειλιών. Τα σημάδια αυτά έχουν σκούρο χρώμα και έχουν μια όψη σαν τρίγωνα στο σχήμα τους με κορυφές δηλαδή».

Στη συνέχεια όμως θυμάται ότι τα συγκεκριμένα σημάδια τα οποία αρχικά τα είχε αποδώσει σε ξηρότητα τα είχε δει και η ίδια όταν πήρε την Ίριδα από την κούνια, καθώς και ότι δεν υπήρχαν πριν δηλαδή την προηγούμενη νύχτα.

Αναφέρει: «Αυτά είναι τα σημάδια τα οποία σας περιέγραψα προηγουμένως σαν ξηρότητα και σας είπα ότι εγώ τα παρατήρησα πρώτη φορά όταν πήρα την Ίριδα από την κούνια της και την έβαλα στο πάτωμα της κουζίνας για να της κάνω ΚΑΡΠΑ.

Πριν από αυτό ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ. Το προηγούμενο βράδυ που την είχα εγώ και παίζαμε μέχρι που και την έβαλε για ύπνο η ΡΟΥΛΑ δεν ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ…

Στη φωτογραφία βλέπω και κάποια κόκκινα σημάδια κάτω από τη μύτη της Ίριδας τα οποία σας λέω ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ για πρώτη φορά και δεν υπήρχαν πριν συμβεί αυτό το κακό στην ΙΡΙΔΑ, πριν δηλαδή τη βρω νεκρή στην κούνια της…».

Η θέση του μωρού στην κούνια

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί και η αποκάλυψη της εκπομπής Τ-LIVE του ALPHA ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθεσε ότι βρήκε την Ίριδα σε μια παράξενη θέση στην κούνια. 

Όπως περιγράφει στην κατάθεσή της, την οποία μετέδωσε ο Alpha: «Την είδα εντελώς ξεσκέπαστη. Δεν ήταν στη θέση που ήταν συνήθως ξαπλωμένη. Ήταν κάθετα στο στρώμα με το κεφάλι της προς τα έξω και τα πόδια της προς την μεριά του τοίχου. Ήταν ανάσκελα ξαπλωμένη και το κεφάλι της γερμένο προς τα δεξιά. Δεν ήταν στο κέντρο της κούνιας, αλλά προς τα πάνω. Την Ίριδα την βρήκα ανάμεσα στο ξύλο της πάνω πλευράς της κούνιας και στο μαξιλάρι. Μάλιστα το μαξιλάρι ακουμπούσε ακριβώς το δεξί χέρι της Ιριδας. Σας λέω ότι μου έκανε εντύπωση η θέση της, γιατί η Ίριδα δεν κουνιόταν τόσο στον ύπνο, ώστε να μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ από τη θέση που την είχε βάλει η Ρούλα για ύπνο. Δεν είδα που ακριβώς την έβαλε για ύπνο, αλλά την έβαλε σίγουρα κατά μήκος. Όχι κάθετα.

Επίσης σίγουρα το κεφάλι της θα ήταν πάνω στο μαξιλάρι όταν την έβαλε για ύπνο. Εγώ όμως την βρήκα σε εντελώς άλλη θέση από αυτή, με το μαξιλάρι να είναι δίπλα στο χέρι της. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό και άλλαξε τόσο πολύ θέση μέσα στην κούνια. Όταν έπιασα το χέρι της, κατάλαβα ότι ήταν παγωμένο. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι το παιδί θα είχε ξυλιάσει αφού ήταν ξεσκέπαστο. Είδα και τα ματάκια της και ήταν μισάνοιχτα. Ανησύχησα με αυτό που έβλεπα και έβαλα το χέρι μου πάνω στο στήθος της για να δω αν αναπνέει. Τότε διαπίστωσα ότι δεν κουνιόταν και δεν ανέπνεε».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε στην κατάθεσή της ότι πιστεύει πως η Ίριδα έφυγε από τη ζωή από κάτι γενετικό που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Διαβάστε επίσης:

Για απόπειρα απαγωγής ενός εκ των τριών παιδιών της κάνει λόγο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Η συνομιλία που θα συζητηθεί

Πανελλήνιες 2022: Δύο μητέρες στη Μυτιλήνη αρίστευσαν και το Πανεπιστήμιο είναι το επόμενό τους βήμα

O εμβολιασμός κατά του HPV είναι το μόνο αποτελεσματικό μέσο πρόληψης για τα αγόρια και τα κορίτσια

“Kαι το όνομα αυτού…Ηλίας”: Ο νεοφώτιστος εγγονός του Ηλία Μαμαλάκη είναι σκέτη γλύκα!