Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στηρίζει εμπράκτως το υπουργείο της.
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες από τη γέννηση του παιδιού της.
«Το μωρό είναι ήρεμο καλό ήσυχο δεν μας ταλαιπωρεί καθόλου, οι πρώτες μέρες στο σπίτι είναι πολύ χαρούμενες.» Είπε η υπουργός για το νέο μέλος της οικγοένειάς της.
«Δεν είναι τα πράγματα εύκολα δεν θα το πω αυτό καθάρισε τάισε αποστείρωσε,…»
Ο μπαμπάς (σ.σ. ο Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Λεωνίδας Μαντωνάκης) είναι καλός και με βοηθάει πολύ» είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ η κυρία Μιχαηλίδου.
Παραδέχθηκε, πάντως, ότι «τα logistics δεν είναι εύκολα, βγάλε γάλα, τάισε, αποστείρωσε, καθάρισε, κοίμισε και έχει και δουλειά μαζί, όποτε είμαστε σε συνεχή αγώνα».
Εξηγώντας τη νέα καθημερινότητα είπε ότι «το προσέχει ο μπαμπάς το πρωί, μετά εγώ, το προσέχει και η μητέρα μου, κάνω και συσκέψεις με Zoom και το μωρό στα χέρια» επαναλαμβάνοντας για τον σύζυγό της ότι «είναι πολύ καλός, τα πρωινά μέχρι το μεσημέρι με βοηθάει, το απόγευμα κάνουμε τράμπα».
«Είναι μια κατάσταση που αρκετές γυναίκες είναι συμφιλιωμένες μαζί της ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας. Μπαίνω για zoom και έχω το μωρό στα χέρια, το κάνω να ρευτεί… Βγαίνει, όμως, γιατί έχουμε ο ένας να βοηθάει τον άλλο και αγαπάμε και οι δύο τη δουλειά μας» συνέχισε η κυρία Μιχαηλίδου.
«Εφόσον είμαι τυχερή και το έχουμε συνδυάσει με τον άνδρα μου και βοηθάνε οι γιαγιάδες – ειδικά η μαμά μου που είναι πρώτη φορά γιαγιά και δεν το έχει συνηθίσει ακόμα. Είναι καλά, χτυπήστε ξύλο να συνεχίσει να είναι ήρεμο το μωρό» κατέληξε η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής.
