Δώρα Τσαμπάζη: “Η μητρότητα για μένα είναι η απόλυτη μοναξιά που μετέτρεψα σε δύναμη και αισιοδοξία”

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη, δημοσιογράφου και χήρας του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που μετά την απώλειά του μεγαλώνει μόνη της τα δυο τους παιδιά.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας έγραψε ένα δυνατό μήνυμα ενθάρρυνσης και στήριξης των μαμάδων που όπως εκείνη λόγω συνθηκών ανέλαβαν μόνες τους την ανατροφή των παιδιών αλλά και εκείνων των μητέρων που θρηνούν την απώλεια του παιδιού τους.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η κα Τσαμπάζη έγραψε: Είναι οι μαμάδες στο δρόμο που με συναντούν και μου λένε ότι πέρασαν το ίδιο και κρυβόμαστε η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Είναι οι μαμάδες που μου λένε ότι έχασαν τα αγγελούδια τους και συνεχίζουν να είναι δυνατές για τα άλλα τους παιδιά και τους φιλώ το χέρι. Σήμερα τη μέρα αυτή θέλω να την αφιερώσω σε όλες εσάς. Που είστε μόνες και δυνατές, που χάσατε ανθρώπους που αγαπάτε, και παρόλα αυτά γεμίζετε με χαμόγελα τους γύρω σας.

Και ας έχουν μουσκευτεί για χρόνια τα χαμόγελά σας μέσα στους λυγμούς σας. Είμαι τόσο τυχερή που με θεωρείτε δικό σας άνθρωπο. Χρόνια σας πολλά μαμάδες της μοναξιάς, της θλίψης, της μάχης, της ελπίδας. Είστε ηρωίδες“.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη που στέλνει μήνυμα ενθάρρυνσης στις μαμάδες

Η μητρότητα για μένα είναι η απόλυτη μοναξιά που μετέτρεψα σε δύναμη και αισιοδοξία.

Είναι οι μαμάδες στο δρόμο που με συναντούν και μου λένε ότι πέρασαν το ίδιο και κρυβόμαστε η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Είναι οι μαμάδες που μου λένε ότι έχασαν τα αγγελούδια τους και συνεχίζουν να είναι δυνατές για τα άλλα τους παιδιά και τους φιλώ το χέρι.

Σήμερα τη μέρα αυτή θέλω να την αφιερώσω σε όλες εσάς. Που είστε μόνες και δυνατές, που χάσατε ανθρώπους που αγαπάτε, και παρόλα αυτά γεμίζετε με χαμόγελα τους γύρω σας.

Και ας έχουν μουσκευτεί για χρόνια τα χαμόγελά σας μέσα στους λυγμούς σας. Είμαι τόσο τυχερή που με θεωρείτε δικό σας άνθρωπο.

Χρόνια σας πολλά μαμάδες της μοναξιάς, της θλίψης, της μάχης, της ελπίδας. Είστε ηρωίδες.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία: “Ιδιωτικά νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν κανονικά κόντρα στην απόφαση για κλειστά σχολεία λόγω εκλογών”

Generations: Απολαμβάνουμε οικογενειακώς ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράσεις για όλους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βγήκε στην εκπομπή με τη νεογέννητη κόρη του – Oι ατάκες και η επιθυμία για τρίτο παιδί (video)