Doukas Summer Camp: Παιδιά, ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια, δράση και δημιουργία

Τα σχολεία έκλεισαν και η περίοδος των διακοπών ξεκίνησε επίσημα για τους μαθητές. Τι θα κάνουν τα παιδιά μας όλον αυτόν τον καιρό που θα περιμένουν να φύγουμε διακοπές όλοι μαζί;

Σίγουρα, δεν θέλουμε να «κολλήσουν» σε μια ηλεκτρονική συσκευή και έναν καναπέ. Γι’ αυτό και, ως γονείς, αναζητούμε το καλύτερο για εκείνα. Δραστηριότητες που θα τονώσουν τη δημιουργικότητά τους και θα δυναμώσουν το σώμα τους. Εξορμήσεις σε μέρη που θα τα γεμίσουν νέες γνώσεις, εικόνες και εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Γι’ αυτό και φέτος επιλέγουμε (ξανά) το καλοκαιρινό camp των Eκπαιδευτηρίων Δούκα, το οποίο προσφέρει στα παιδιά μας δημιουργική απασχόληση από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι τις οικογενειακές διακοπές.

Σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, τα παιδιά ψυχαγωγούνται, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με τη ζωή στην ύπαιθρο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και την περιπέτεια. Αποκτούν νέες εμπειρίες, δημιουργούν φιλίες και συμμετέχουν σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.

Το Doukas Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι αυτό που κάθε γονιός αναζητά για το παιδί του και κάθε παιδί δεν θα θέλει να αποχωριστεί στο τέλος του καλοκαιριού…

Στο Doukas Summer Camp γίνονται δεκτά παιδιά από το Προνήπιο έως το Λύκειο (3-17 ετών) με προγράμματα προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικιακή ομάδα:

Kids Fun: για παιδιά 3-5 ετών

Φυσικές δραστηριότητες (mini tennis, kids yoga, swimming games κλπ.), Δημιουργικές δραστηριότητες (music, rhythms & theatre, English story telling, arts & crafts, lego building κλπ.), Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες, Εκδρομές στη θάλασσα και σε άλλους προορισμούς (για ιππασία, εξερεύνηση στο δάσος, νεροτσουλήθρες κλπ.).

Kids Sports: για παιδιά 5-8 ετών

Αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, mini tennis, mini golf, karate, Brazilian jiu-jitsu, συγχρονισμένη κολύμβηση, acrobatics κ.ά.), Δημιουργικές δραστηριότητες όπως comic strip, ψυχαγωγία και εκδρομές στη θάλασσα και σε άλλους προορισμούς (για εξερεύνηση και κατασκηνωτικά παιχνίδια στο δάσος, νεροτσουλήθρες, βόλτα με τελεφερίκ κ.ά.)

Football: για αγόρια 8-12 ετών

Εργομετρική αξιολόγηση φυσικής κατάστασης, προπόνηση από πιστοποιημένους προπονητές UEFA, μαθήματα σε γήπεδα 5×5 & 11×11, επισκέψεις σε προπονητικά κέντρα ομάδων της Super League, συναντήσεις με ποδοσφαιριστές & προπονητές, snookball, crab & beach soccer, πισίνα, ψυχαγωγία, μπάνιο στη θάλασσα & σε υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Sports: για αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών

Volley, basket, handball, badminton, ξιφασκία, τραμπολίνο, baseball-softball, tennis, καράτε, στίβος, πισίνα, παιχνίδια στρατηγικής, air-hockey, darts, καλλιτεχνικό εργαστήρι, εκδρομές στη θάλασσα για μπάνιο, beach volley, beach handball, εκδρομές σε υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Dance: για κορίτσια 8-12 ετών

Μπαλέτο, jazz, hip-hop, latin dance, cheerleaders dance, yoga kids, aerial yoga, acrobatics dance, κλπ., γνωριμία με τη θεατρική σκηνή, sing & dance, καλλιτεχνικά εργαστήρια, χορευτικές παραστάσεις στο θέατρο Δαΐς, body percussion (μουσική με το σώμα), aqua ballet, εκδρομές στη θάλασσα και σε υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Adventure: για αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών

Ιππασία, lazer tag, roller skating, bowling, αναρρίχηση, go karts, δράσεις στο βουνό με τοξοβολία, παιχνίδια επιβίωσης, διαπέραση ιμάντα ισορροπίας, δράσεις στη θάλασσα με ιστιοπλοΐα, wind surfing, kanoe kayak, standing up paddling, wipeout, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εκδρομές στη θάλασσα και σε υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Teens: για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου

Δραστηριότητες fitness με aerobic, yoga, step, pilates, zumba, TRX, fit ball. Αθλητικές δραστηριότητες με κολύμβηση, aqua aerobic, water polo, χορό, μαθήματα αυτοάμυνας, Δραστηριότητες στο βουνό με πεζοπορία, εξερεύνηση, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες (bowling, wipe out, go karts, escape room κλπ.), κολύμπι στη θάλασσα και σε υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Tech Academy – powered by Code.Hb: για παιδιά ΓυμνασίουΛυκείου

Αλγοριθμικός τρόπος σκέψης, εισαγωγή στο Agile, αρχές software engineering, εισάγωγή στην ανάπτυξη κώδικα, προγραμματισμός ψηφιακών συσκευών, artificial intelligence & machine learning, Internet of Things. Όλα τα εργαστήρια γίνονται στα Αγγλικά από διακεκριμένους εκπαιδευτές της Code.Hub. Παράλληλα, ψυχαγωγία στη θάλασσα και σε υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, εξειδικευμένους Προπονητές και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή των παιδιών στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ασφάλιση ατυχημάτων, δυνατότητα φύλαξης των παιδιών (08:00-09:00), 2 εξορμήσεις την εβδομάδα στη θάλασσα και πολλές δραστηριότητες εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του Δαΐς και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Παρέχονται επίσης, εκπτώσεις για αδέλφια.

Έναρξη: 18 Ιουνίου – Λήξη: 12 Ιουλίου

(Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε μια ή περισσότερες εβδομάδες)

1η εβδομάδα: 18 Ιουνίου – 21 Ιουνίου

2η εβδομάδα: 24 Ιουνίου – 28 Ιουνίου

3η εβδομάδα: 01 Ιουλίου – 05 Ιουλίου

4η εβδομάδα: 08 Ιουλίου – 12 Ιουλίου ‘

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-16:00

Εγγραφές – Πληροφορίες – Χρήσιμα links

  • Γραμματεία Doukas Summer Camp:

Τηλ.: 210 6186115

Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00 – 16.00

  •  Επίσημη Ιστοσελίδα Doukas Summer Camp:

www.doukassummercamp.com

  • Γραμματεία Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Δαΐς:

Μεσογείων 151 & Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, Μαρούσι 151 26

Τηλ. 210 6186050, fax 210 6186055

Δευτέρα – Παρασκευή 07:30 – 22:30

Σάββατο 09:00 – 17:00 & Κυριακή 09.00 – 15.00

  • Επίσημη Ιστοσελίδα Εκπαιδευτηρίων Δούκα:

www.doukas.gr