Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Dress to Play

Dress to Play

Εμπνεόμενοι από τα origami, το film, τα MPVs, τα Lego, την αρχιτεκτονική αλλά κι από όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους οι Gaffer & Fluf ή κατά κόσμον Κατερίνα και Κώστας παρουσιάζουν και μας ενθουσιάζουν με τα μοναδικά πολυμορφικά τους σχέδια που μετατρέπουν το ντύσιμο σε παιχνίδι για γερούς λύτες. Κάθε ρούχο τους δεν είναι ένα αλλά πολλά μαζί κι εξαρτάται κυρίως από αυτόν που το φοράει... πώς θα το φορέσει!

Η ιδέα γεννήθηκε από το γεγονός ότι καθώς η μέρα προχωρά, οι ανάγκες μας αλλάζουν, έτσι και τα ρούχα μας. Οπότε κάθε ρούχο πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Τώρα μπορείτε να εφεύρετε το δικό σας στιλ. Είστε έτοιμες να παίξετε;Gaffer & Fluf
Katerina Vamvaka, Kostas Patzias

Δερβενακίων 23, Παλλήνη, τηλ.:2106034334,6944527280
gffrflf@gmail.com
kvamvaca@yahoo.com

http://www.gafferandfluf.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.