Έγκυος η Νάντια Μπουλέ!

Η Νάντια Μπουλέ θα γίνει μαμά! Η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Την φωτογραφία τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα “Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού”.

Η ηθοποιός διανύει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της μετρώντας αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και θεατρικό επιχειρηματία, Γιώργο Ισαάκ. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου πέντε χρόνια, έχουν αποφασίσει να διατηρούν ένα πιο χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας και ο ερχομός του μωρού τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Σύμφωνα με το parapolitika.gr και τη Σάσα Σταμάτη, η γλυκιά ηθοποιός διανύει τον πέμτπο μην  της εγκυμοσύνης της ενώ περιμένει κοριτσάκι! Με το καλό!

Η φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)