Εικόνες ντροπής από Δημοτικό σχολείο στην Κόρινθο – Η γεμάτη οργή ανάρτηση του Γ. Τσελέντη – «Μιλάμε για παιδικές ψυχές»

Εικόνες ντροπής από Δημοτικό σχολείο στην Κόρινθο - Η γεμάτη οργή ανάρτηση του Γ. Τσελέντη - «Μιλάμε για παιδικές ψυχές»

Είναι ποτέ δυνατόν να πηγαίνουν παιδιά σε ένα τέτοιο σχολείο; Μετά το τραγικό συμβάν στις Σέρρες και τον θάνατο του 11χρονου Βασίλη, όλα τα σχολεία της χώρας θα έπρεπε να λάβουν ακόμα περισσότερο τα μέτρα τους και να γίνονται παντού πυρετώδεις εργασίες, ώστε να τα μετατρέψουν στα πλέον ασφαλή καταφύγια!

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι. Ο Άκης Τσελέντης προχώρησε πρόσφατα, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, σε μια καταγγελία που υπογραμμίζει την προβληματική έως και άθλια κατάσταση των σχολικών υποδομών στη χώρα.

Ο Διευθυντής του Σεισμολογικού Ινστιτούτου κάνει λόγο για «παιδιά ενός κατώτερου Θεού» και δημοσιεύει φωτογραφίες από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό.

Η ανάρτηση του σεισμολόγου

«Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη ή το Ψυχικό, εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί ηγέτες. Μου έστειλαν αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Και μιλάμε για μια ΠΟΛΥ σεισμογενή περιοχή. Εγκληματική αδιαφορία…Δεν φταίει πάντα ο Σεισμός. Και εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές. 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό», γράφει ο γνωστός σεισμολόγος.

Ελπίζουμε η πολιτεία να λάβει άμεσα τα μέτρα της πριν θρηνήσουμε και άλλα παιδιά!

Διαβάστε ακόμα:

Το άγνωστο σύμπτωμα που ταλαιπωρεί πολλά παιδιά μετά από νόσηση από κορωνοϊό

Ελάτε να διασχίσουμε την μαγική πύλη του Kidom και να βρεθούμε στον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων και του παιχνιδιού!

Το «Star Wars: The Bad Batch» επιστρέφει αποκλειστικά στο Disney+ – Δείτε το τρέιλερ