Εικόνες ντροπής: Βανδάλισαν το 3ο Δημοτικό Καισαριανής και το 1ο Γυμνάσιο Καματερού

Εικόνες ντροπής: Βανδάλισαν το 3ο Δημοτικό Καισαριανής - Τι συνέβη και στο

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων που εισέβαλαν στις τάξεις και προκάλεσαν βανδαλισμούς και φθορές. Το συμβάν αποκάλυψε με ανάρτηση στο Facebook η Δημοτική Αρχή.

Μάλιστα το θράσος των εισβολέων ήταν τέτοιο που έφτασαν στο σημείο μέχρι και να …ουρήσουν εντός της αίθουσας. 

Βανδάλισαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανή

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση ” Για πολλοστή φορά, μία από τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Πρόκειται για “αγαπημένο” στέκι των βανδάλων, συμμοριών που διασκεδάζουν καταστρέφοντας δημόσια περιουσία που πληρώνουμε όλοι, ξανά και ξανά, ως φορολογούμενοι.

Μερικές από τις αίθουσες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής συνορεύουν με το πάρκο του Σκοπευτηρίου, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατές από την πρόσοψη του σχολείου.

Άγνωστοι διέρρηξαν μία από τις αίθουσες, στην οποία προκάλεσαν υλικές ζημιές και λεηλασίες, συμπεριλαμβανομένων και ανθυγιεινών πράξεων.

Στο χώρο έσπευσαν το πρωί της Δευτέρας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, Μάνος Κιτσέλλης, η αστυνομία και η σήμανση για να πάρει αποτυπώματα.

Η αίθουσα θα παραδοθεί προς χρήση μετά το πέρας των αναγκαίων διαδικασιών και την απολύμανση του χώρου.”

Άγνωστοι εισέβαλαν και έκαναν καταστροφές και στο 1ο Γυμνάσιο Καματερού

Πριν λίγες μέρες άγνωστοι εισέβαλαν κατά τις βραδινές ώρες στο 1ο Γυμνάσιο Καματερού προκαλώντας ζημιές και καταστροφές.

Όπως καταγγέλει στο Ιnfokids.gr o Θανάσης Καρελιώτης πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Λυκείου Καματερού που συστεγάζεται με το 1ο Γυμνάσιο η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Ο χώρος, που έγινε το περιστατικό, ανήκει στο 1ο Γυμνάσιο Καματερού που συστεγάζεται με το 1ο Λύκειο Καματερού.
Το περιστατικό έγινε βράδυνες ώρες και η είσοδος της αίθουσας, δεν ήταν παραβιασμένη.
Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Κανείς δεν μπορεί να καταστρέφει όλα όσα με κόπο η σχολική κοινότητα διαμορφώνει για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών της.
Γεγονότα σαν το προαναφερόμενο, αναδεικνύουν την ανάγκη φύλαξης του σχολείου από μόνιμο προσωπικό, με σταθερή σχέση εργασίας

Διαβάστε επίσης:

“Γιατί σταμάτησα να δίνω εργασίες για το σπίτι στην Γ Δημοτικού”: Ας ακούσουμε τι έχει να πει αυτή η δασκάλα

Θεσ/νικη: Πέθανε 48χρονη μητέρα – Κόλλησε από τα δίδυμα παιδιά της – Το παιχνίδι της μοίρας

Φρίκη για την 34χρονη που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα: Είχε βιάσει και την ίδια της τη μητέρα