“Είμαι σε πένθος για τα 3 εγγόνια μου”: H ανακοίνωση της γιαγιάς Πισπιρίγκου για τα όσα ακούγονται εις βάρος της

Oι μαρτυρίες για διάφορα περιστατικά στην Πάτρα δίνουν και παίρνουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρη της. Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό από φίλη του ζευγαριού για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η κ. Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, διαψεύστηκε από την πλευρά της οικογένειας.

Νέα μαρτυρία για το επίμαχο ζειμπέκικο της γιαγιάς

Στο Πρωινό της Δευτέρας, φίλη του ζευγαριού λέει για το επίμαχο γεγονός: «Γιατί το διέψευσε; Εγώ εκείνη την ημέρα πέρναγα από εκεί, είχα γενέθλια και βγήκαμε όλοι μαζί. Μάλιστα είναι η ταβέρνα του Μαχαίρα, γιατί λέει ψέματα; Ντροπή και αίσχος!
Γιατί δε λέει σε ποια ταβέρνα δούλευε ο σύζυγός της; Γιατί δε βγαίνει; Γιατί δεν το λένε; Δεν θυμάμαι πόσα άτομα ήτανε. Χτυπάγανε παλαμάκια. Είχανε σηκωθεί τρία άτομα και χτυπάγανε παλαμάκια! Δεν ντρεπόμαστε λίγο»;

“Είμαι σε πένθος για τα 3 εγγόνια μου”

Η δήλωση της οικογένειας για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία τηλεοπτική δίκη και ειδικά στην εκπομπή σας. Επανειλημμένα προβαίνετε σε ψευδείς διαδόσεις σε βάρος μας. Η μητέρα της Ρούλας ποτέ δεν έχει χορέψει ζεϊμπέκικο σε οποιοδήποτε κατάστημα, βρίσκεται σε κατάσταση πένθους και πενθεί για τα 3 εγγόνια της. Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή. Επίσης, παρακαλούμε τον συνδικαλιστή αστυνομικό να παραμείνει στα καθήκοντά του ως αστυνομικός και να μην εκτελεί χρέη αυτόκλητου Εισαγγελέα ή δικαστή. Παρακαλούμε ρωτήστε τον κύριο εάν έχει αντίγραφα της δικογραφίας επί της οποίας τοποθετείται και αν έχει διαβάσει τα χαρτιά…»

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, είπε: «Δεν φαντάζομαι ότι θα ασχοληθεί το δικαστήριο με το αν πήγαινε και χόρευε στην ταβέρνα η κ. Ελένη. Το δικαστήριο θα ασχοληθεί με ένα πιο σοβαρό θέμα, για το αν η κόρη της σκότωσε το ένα παιδί και τα άλλα δύο. Γι’ αυτό κι εδώ δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, μόνο και μόνο γι’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι από το περιβάλλον τους.”

Διαβάστε επίσης:

Μαραντίνης για συνεπιμέλεια: «Το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους»

Πανικός στη Λεωφ. Συγγρού: Απομακρύνθηκε ζευγάρι με παιδί απο όχημα εν κινήσει οταν ξέσπασε φωτιά (video)

Προκλητικός ο 52χρονος στη Κρήτη – «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε ο 14χρονος» – Η απόφαση της δικαιοσύνης