Εισαγγελέας για Πισπιρίγκου: “Πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικό σενάριο – Έβαλε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα απ’ τη γαστροστομία”

Θα κληθεί να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Καταπέλτης” για την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι  ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Νούλης, ο οποίος ζητεί την παραπομπή της προφυλακισμένης κατηγορούμενης για δύο κακουργήματα.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε αποκλειστικά στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” το δικαστικό έγγραφο το οποίο εάν υιοθετηθεί (κάτι το οποίο είναι το πιθανότερο) από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο θα καθίσει την Πισπιρίγκου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας (στις 11 Απριλίου 2021) και τη δολοφονία της (στις 29 Ιανουαρίου 2022).

Σε αυτό ο εισαγγελέας χαρακτηρίζει την κατηγορουμένη ως “κτητική, εμμονική και αδίστακτη δολοφόνο, η οποία προσχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια και τελικά δεν δίστασε να «θυσιάσει» και ουσιαστικά να σκοτώσει δις την Τζωρτζίνα προκειμένου να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος είχε αποφασίσει να την εγκαταλείψει”.

“Κτητική, Εμμονική και Αδίστακτη Δολοφόνος η Ρούλα που θυσίασε το παιδί της για να εκδικηθεί τον Μάνο”

Μια απλή και μόνο ανάγνωση της εισαγγελικής πρότασης προκαλεί ανατριχιαστικά συναισθήματα. Κατά την κρίση του έμπειρου εισαγγελέα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μια αδίστακτη εγκληματίας, εμφορούμενη από εμμονές και κτητικότητα για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος ήταν ο μόνος που την ενδιέφερε στη ζωή ανέφερε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πέτρος Κουσουλός αναφερόμενος για την εισαγγελική πρόταση – κόλαφο για την 33χρονη.

Ο κ. Νούλης αποκαλύπτει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη συνέλαβε το πρωτοφανούς «φρικαλεότητας εγκληματικό σενάριο» να «εκτελέσει» την Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 προκειμένου να εκδικηθεί τον σύζυγό της ο οποίος είχε αποφασίσει να τη χωρίσει, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη αδυναμία που έτρεφε εκείνος προς την κόρη του. Παράλληλα (για πρώτη φορά) γνωστοποιεί ότι στις 18.50 το απόγευμα στις 11/4/2021 αποπειράθηκε να αποτελειώσει την κόρη της μέσα στο Καραμανδάνειο μέσω ασφυξίας, κλείνοντας με τα χέρια της τις αεροφόρες οδούς σε μύτη και στόμα της 9χρονης.

Απώτερος σκοπός της, σύμφωνα με τον κ. Νούλη, ήταν να δολοφονήσει την άτυχη Τζωρτζίνα μέσα στο Καραμανδάνειο μόνο και μόνο για να μην κινήσει τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό της, μια και λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου 2021 είχε βρεθεί η Ίριδα νεκρή στην κούνια του σπιτιού της παρουσία εκείνης και της αδελφής της, Δήμητρας.

Και αφού απέτυχε για λόγους που δεν υπολόγιζε, όπως η υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, δεν εγκατέλειψε ποτέ το σατανικό της σχέδιο. Αντιθέτως, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης της ανακοίνωσε (τον Ιανουάριο του 2022) ότι ήθελε να μείνουν χωριστά, εκείνη είδε την Τζωρτζίνα ως ένα μεγάλο βάρος.

Οργάνωσε εκ νέου λοιπόν την εισαγωγή της σε νοσοκομεία, άρχισε, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, από τις 17 Ιανουαρίου να αναζητά την κεταμίνη, την οποία απέκτησε από προμηθευτή, και τελικά στις 29 Ιανουαρίου τη δολοφόνησε, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη μέθοδο καθώς γνώριζε ότι σε περίπτωση που αποπειράτο και πάλι να την πνίξει θα προδιδόταν από τον βηματοδότη με τον οποίο είχε οχυρωθεί η καρδιά του μικρού κοριτσιού!

Έβαλε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα απ’ τη γαστροστομία”

Ο εισαγγελικός λειτουργός περιγράφει λεπτομερώς κάθε κίνηση της κατηγορούμενης, καταλήγοντας ότι χορήγησε μέσω γαστροστομίας κεταμίνη στο παιδί της, με στόχο να εκδικηθεί το σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη.

«Η απόλυτη βεβαιότητα θανάτωσης του παιδιού από την κατηγορουμένη εντός του νοσοκομείου με τη χρήση της δηλητηριώδους κεταμίνης προκύπτει ανενδοίαστα από το γεγονός ότι αυτή ήταν η μόνη που ήταν δίπλα στο παιδί κατά το χρόνο που υπέστη τη μοιραία καρδιακή ανακοπή.

Πέραν της αρχικής εύλογης αδυναμίας επιστημονικής ερμηνείας των αιτίων της εκδημίας του [η οποία λύθηκε μετά τη διακρίβωση τους από τις τοξικολογικές εξετάσεις] η απόλυτη βεβαιότητα θανάτωσης του παιδιού από την κατηγορουμένη επιρρωνύεται περαιτέρω από το ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του εκεί όπου φονεύθηκε ουδέποτε του χορηγήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό κανένα σκεύασμα που να περιέχει την εν λόγω δραστική ουσία, σε καμία μορφή, καθόσον:

α] ουδέποτε συνταγογραφήθηκε στη μικρή ασθενή κεταμίνη

β] ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου η εν λόγω ουσία

γ] δεν υπάρχει καν στο απόθεμα της κλινικής, καθόσον πρόκειται για φάρμακο που δε χρησιμοποιείται από παιδιάτρους και, κατά το θεραπευτικό πρωτόκολλο της ΜΕΘ του νοσοκομείου, δε γίνεται χρήση της ως κατασταλτικό φάρμακο πρώτης επιλογής

δ] από το φαρμακείο του νοσοκομείου δεν έχει εκτελεστεί καμία συνταγή με τη συγκεκριμένη ουσία στο όνομα του θύματος, όσο νοσηλευόταν εκεί και

ε] κατά τις προσπάθειες ανάνηψης και κατά τη διασωλήνωσή του δεν έγινε χρήση της, καθώς το παιδί δεν πληρούσε καμία ένδειξη χορήγησης οποιουδήποτε κατασταλτικού φαρμάκου» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Έγραψαν ραπ τραγούδι κατά της Πισπιρίγκου: «ΔΕΝ είναι μάνα. Ακόμη και ο διάβολος κοιτάζει φοβισμένα»

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της Τζωρτζίνας

Ο εισαγγελέας αναφέρει ότι, το πρωινό της 29ης Ιανουαρίου 2022 “… η κατηγορουμένη θεώρησε ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αφαιρέσει τη ζωή του άμοιρου κοριτσιού και ν’ απαλλαγεί από αυτό.

Την ποσότητα της σε υγρή μορφή δηλητηριώδους κεταμίνης, που προμηθεύτηκε και έφερε μαζί της, την ενέχυσε με τη χρήση σύριγγας μέσω της γαστροστομίας που έφερε το παιδί στην κοιλιακή του χώρα. 

Αφού εμπότισε τον οργανισμό του με σοβαρή [θανατηφόρα] δόση της ταχείας δράσεως δηλητηριώδους ουσίας ενεργοποίησε παράλληλα τη λειτουργία προσωρινής σίγασης του ήχου της συσκευής του οξυμέτρου.

Και τούτο για να μην ειδοποιηθεί έγκαιρα για την πτώση των τιμών σφυγμών και οξυγόνου στον οργανισμό του παιδιού το προσωπικό της κλινικής και ενεργήσει προς διάσωσή του».

Όπως περιγράφουν γιατροί και νοσηλευτές, η 33χρονη «περπατώντας, χωρίς να καλεί σε βοήθεια και μιλώντας προς τις ευρισκόμενες εκεί νοσηλεύτριες [οι οποίες εξέλαβαν από τη στάση της ότι ήθελε να ζητήσει κάτι επουσιώδες] χαλαρά και ψιθυριστά τους ανέφερε διά νευμάτων την εμφάνιση νέου επεισοδίου σπασμών.

Αμελλητί προσέτρεξαν κοντά στο παιδί γιατροί και νοσηλευτές της κλινικής, που το βρήκαν σε κατάσταση επιθανάτιου ρόγχου, με περιστοματική κυάνωση, κόρες σε μυδρίαση, άχρωμο και απνοϊκό, αυτό δε είχε μόνο 30 σφύξεις. (…)και την ώρα 15.50′, οπότε το ηλεκτροκαρδιογράφημα του ανέδειξε ισοηλεκτρική γραμμή, τότε δε θεωρείται ότι το παιδί κατέληξε».

Το φινάλε της πρότασης του εισαγγελέα είναι συντριπτικό, καθώς αναφέρει ότι, «αμέσως μετά την αφαίρεση της ζωής του παιδιού της η κατηγορουμένη παρέμεινε απολύτως απαθής και ψύχραιμη. Χαρακτηριστικό της εγκληματικής πόρωσής της είναι το γεγονός ότι αυτή απεύθυνε στους γιατρούς ερωτήματα τεχνικού χαρακτήρα και ύποπτα αιτήματα διαδικαστικής φύσεως”.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει δικαίωμα να δει τη Λυδία που υπεραγαπά» – Η μητέρα του απαρνείται την ταυτότητά της (video)

Δεν βάζουν μυαλό οι τράπερς – Νέος καβγάς του Snik με έφηβο στη Θεσσαλονίκη (video)

«Στο Ολοήμερο τα παιδιά δεν παρκάρονται, απασχολούνται με δραστηριότητες για τις οποίες οι γονείς επιβαρύνονταν οικονομικά»