«Ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει δικαίωμα να δει τη Λυδία που υπεραγαπά» – Η μητέρα του απαρνείται την ταυτότητά της (video)

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή στη φυλακή του καταδικασθέντα για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, στο λεγόμενο «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών, βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης μίλησε για την καθημερινότητα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου τους, στα Γλυκά Νερά.

«Ο πελάτης μου βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στην κεντρική καντίνα της φυλακής. Για να δουλέψει κάποιος στις φυλακές, γίνεται μια αξιολόγηση και για τον χαρακτήρα και για το αν μπορεί να προσφέρει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει εκτίσει κάποιες ημέρες της ποινής του, επειδή εργαζόταν και πριν αλλά λόγω ισοβίων δεν προσμετράται», ανέφερε αρχικά.

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έχει δικαίωμα να δει την κόρη του Λυδία

Εν συνεχεία, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναφέρθηκε στην κόρη του καταδικασθέντα, την Λυδία, την οποία δεν έχει δικαίωμα να δει.

«Την περιουσία του την γραφεί στην κόρη του, ό,τι έχει και δεν έχει. Δεν έχει δικαίωμα να δει το παιδί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Δεν γνωρίζω αν γραφεί γράμματα στο παιδί του ή αν κρατάει ημερολόγιο. Το μόνο που λέει για την κόρη του, την μικρή Λυδία, είναι ότι την υπεραγαπάει», δήλωσε.

«Δεν έχει καμία επικοινωνία, πέρα από τον πατερά του και την μητέρα του που μένουν στην Αλόννησο. Από την πρώτη στιγμή έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όσον αφορά στις εξετάσεις που προτίθεται να δώσει του χρόνου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο κ. Παπαϊωαννίδης υπογράμμισε πως, «θα είναι μια προσωπική επιλογή του ίδιου αν δώσει πανελλήνιες εξετάσεις».

Η απόφαση των γονιών της Καρολάιν για την Λυδία εξόργισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Τι συνέβη

Η στιγμή που η μητέρα του απαρνείται on camera την ταυτότητά της – «Λάθος κάνετε»