Όθων Παπαδόπουλος: “Γιατί αποκάλεσα μαγκάκι την Πισπιρίγκου” – Oι αποκαλύψεις για την πορεία της πολύκροτης υπόθεσης

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορουμένη στην Ελλάδα»

Στο πλατό της εκπομπής, “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δικηγόρος,   Όθωνας Παπαδόπουλος  ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του μετά την ξαφνική “κατάργησή“ του από την υπόθεση Πισπιρίγκου.

«Δεν πρόκειται να παραβιάσω ποτέ τους δικούς μου ηθικούς κανόνες για κανέναν λόγο. Τις πρώτες ημέρες που ανέλαβα την υπόθεση ήμουν απελπιστικά μόνος, δεν με χαιρετούσε κανείς. Οι συνάδελφοί μου δεν αναλάμβαναν την υπόθεση λόγω αρνητικής δημοσιότητας» τόνισε.

Μιλάει για πρώτη φορά μετά την ξαφνική «κατάργησή» του από την υπόθεση Πισπιρίγκου

«Είχαμε προχωρήσει πολύ στην αναζήτηση τεχνικών συμβούλων. Αν υπήρχαν όπλα υπεράσπισης που εγώ δεν είδα στην υπόθεση της Πάτρας, θα χαρώ να τα δω στο μέλλον. Έμεινα με την πικρή γεύση ότι κάτι δεν ολοκληρώθηκε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος ενώ, απάντησε στο γιατί είχε χαρακτηρίσει την Ρ.Πισπιρίγκου “μαγκάκι“, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

“Γιατί αποκάλεσα μαγκάκι την Πισπιρίγκου”

Ο δικηγόρος έδωσε εξηγήσεις και για την επίμαχη φράση του “μαγκάκι”με την οποία είχε χαρακτηρίσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την τότε πελάτισσά του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Τότε είχε αναφέρει ότι  «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της» και δήλωσε για την πελάτισσά του ότι είναι «μαγκάκι».

Διαβάστε επίσης:

Σχ.χρ.22-23: Δείτε ποια πρωτάκια θα λάβουν σχολικά είδη 100 ευρώ για να ξεκινήσουν το σχολείο

Πάτρα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 2χρονης Διονυσίας – Τι έφταιξε και “έφυγε” το αγγελούδι

Τι αποφάσισε τελικά το δικαστήριο για την αναστολή λειτουργίας γνωστών ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων;

«Έχω καρκίνο στον μαστό – Εύχομαι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»: Συγκινεί η εξομολόγηση Ελληνίδας δημοσιογράφου