Έκκληση για βρεφικό γάλα: Άπορη μονογονεϊκή οικογένεια με 5 παιδιά εκλιπαρεί για βοήθεια

Πριν λίγη ώρα ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος” δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια έκκληση για βρεφικό γάλα για τα 10 μηνών διδυμάκια μιας  μονογονεϊκής οικογένειας με 5 παιδάκια που ζουν στον Πειραιά. Το βρεφικό γάλα που χρειάζονται είναι το  Almiron 2 και το Frisolac Comfort.

Δείτε την ανακοίνωση του Θεόφιλου

Γεια σας!
Ευχαριστώ τον “Θεόφιλο” που βοήθησε την μαμά μου από την πρώτη στιγμή…Δεν έχω βαφτιστεί ακόμη, σε λίγους μήνες θα γίνει και αυτό. Η μαμά μου αποφάσισε να μου δώσει το όνομα “Θεόφιλος-Ιωάννης” και βέβαια να με βαφτίσει ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος”. Αυτό το έκανε η μαμά μου γιατί γνώρισε τον φιλανθρωπικό αυτό φορέα όταν εμείς με τον αδελφό μου είμασταν ακόμη στην κοιλίτσα της και ο μπαμπάς μας είχε φύγει από το σπίτι…Δεν μας ήθελε και έλεγε στην μαμά μας να κάνει έκτρωση, δηλαδή να μας σκοτώσει. Έτσι ο “Θεόφιλος” έγινε μπαμπάς μας και βοηθάει όλη μας την οικογένεια, όχι μόνο με τρόφιμα αλλά και με χρήματα για να μπορούμε να έχουμε ρεύμα και ότι άλλο χρειαζόμαστε στο σπίτι. Είμαστε 5 αδελφάκια, μένουμε με την μαμά και την γιαγιά στον Πειραιά και θέλουμε από εσάς το γάλα μας που είναι ειδικό και λέγετε Almiron 2 και Frisolac Comfort.
Σας παρακαλούμε να μας το στείλετε γρήγορα και εμείς θα σας καλέσουμε στην βάφτιση μας να μας γνωρίσετε και να σας ευχαριστήσουμε.
Μαζεύουμε και το παραμικρό ποσόν που έχει την δυνατότητα ο καθένας να προσφέρει ώστε να καλύψουμε το γάλα των παιδιών.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Μπορείτε να στείλετε μια ταχυδρομική επιταγή ή κουτιά βρεφικού γάλακτος Almiron 2 και Frisolac Comfort στην εξής διεύθυνση :

Θεόφιλος Τ.Θ 28014 Τ.Κ 11402 Γκύζη Αθήνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ σας παρακαλούμε..Θέλουμε το γάλα μας…Γεια σας!Ευχαριστώ τον “Θεόφιλο” που βοήθησε την μαμά μου…

Gepostet von ΘΕΟΦΙΛΟΣ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ am Mittwoch, 7. März 2018