Αρχική Νέα Έκκληση για βρεφικό γάλα: Άπορη μονογονεϊκή οικογένεια με 5 παιδιά εκλιπαρεί για βοήθεια

Έκκληση για βρεφικό γάλα: Άπορη μονογονεϊκή οικογένεια με 5 παιδιά εκλιπαρεί για βοήθεια

Πριν λίγη ώρα ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας "Θεόφιλος" δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια έκκληση για βρεφικό γάλα για τα 10 μηνών διδυμάκια μιας  μονογονεϊκής οικογένειας με 5 παιδάκια που ζουν στον Πειραιά. Το βρεφικό γάλα που χρειάζονται είναι το  Almiron 2 και το Frisolac Comfort.

Δείτε την ανακοίνωση του Θεόφιλου

Γεια σας!
Ευχαριστώ τον “Θεόφιλο” που βοήθησε την μαμά μου από την πρώτη στιγμή…Δεν έχω βαφτιστεί ακόμη, σε λίγους μήνες θα γίνει και αυτό. Η μαμά μου αποφάσισε να μου δώσει το όνομα “Θεόφιλος-Ιωάννης” και βέβαια να με βαφτίσει ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος”. Αυτό το έκανε η μαμά μου γιατί γνώρισε τον φιλανθρωπικό αυτό φορέα όταν εμείς με τον αδελφό μου είμασταν ακόμη στην κοιλίτσα της και ο μπαμπάς μας είχε φύγει από το σπίτι…Δεν μας ήθελε και έλεγε στην μαμά μας να κάνει έκτρωση, δηλαδή να μας σκοτώσει. Έτσι ο “Θεόφιλος” έγινε μπαμπάς μας και βοηθάει όλη μας την οικογένεια, όχι μόνο με τρόφιμα αλλά και με χρήματα για να μπορούμε να έχουμε ρεύμα και ότι άλλο χρειαζόμαστε στο σπίτι. Είμαστε 5 αδελφάκια, μένουμε με την μαμά και την γιαγιά στον Πειραιά και θέλουμε από εσάς το γάλα μας που είναι ειδικό και λέγετε Almiron 2 και Frisolac Comfort.
Σας παρακαλούμε να μας το στείλετε γρήγορα και εμείς θα σας καλέσουμε στην βάφτιση μας να μας γνωρίσετε και να σας ευχαριστήσουμε.
Μαζεύουμε και το παραμικρό ποσόν που έχει την δυνατότητα ο καθένας να προσφέρει ώστε να καλύψουμε το γάλα των παιδιών.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Μπορείτε να στείλετε μια ταχυδρομική επιταγή ή κουτιά βρεφικού γάλακτος Almiron 2 και Frisolac Comfort στην εξής διεύθυνση :

Θεόφιλος Τ.Θ 28014 Τ.Κ 11402 Γκύζη Αθήνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ σας παρακαλούμε..Θέλουμε το γάλα μας…Γεια σας!Ευχαριστώ τον “Θεόφιλο” που βοήθησε την μαμά μου απ...

Posted by ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ on Wednesday, 7 March 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter