Έκκληση: Η 2χρονη Τζία είναι εγκεφαλικά παράλυτη και χρειάζεται τη βοήθειά μας για τις θεραπείες της

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Οργανισμός Παιδική Χαρά για την μικρή Τζία (Χριστίνα – Ειρήνη) που εξαιτίας επιπλοκών στη γέννα είναι εγκεφαλικά παράλυτη.

Ο αγώνας ζωής της 2χρονης

Είναι μόλις 2 ετών κι όμως παλεύει καθημερινά, το ίδιο και οι γονείς της , από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε. Καθώς κατά τη γέννηση της υπήρξαν επιπλοκές και παρέμεινε πολύ ώρα χωρίς οξυγόνο. Η έλλειψη οξυγόνου οδήγησε σε εγκεφαλική παράλυση και έτσι σήμερα η μικρή Τζία είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι .

Η Τζία τρώει από την κοιλίτσα της και χρειάζεται ειδική τροφή . Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά έξοδα της καθημερινότητας της . Χρειάζεται καθημερινό πρόγραμμα φυσιοθεραπείων, εργοθεραπειών και λογοθεραπειών . Πράγματα που για τα περισσότερα παιδιά είναι δεδομένα , για την Τζία δεν είναι αυτονόητα. Ακόμη και η τακτική μετακίνηση της στους γιατρούς της γίνεται με ειδικό όχημα και μεγάλες δυσκολίες . Μετά από τη γέννηση της Τζίας και το τραγικό γεγονός της παραλυσίας της οι γονείς της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την εργασία τους , ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες του παιδιού τους.

Έχει άμεση ανάγκη από εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα, τα οποία για το επόμενο διάστημα ανέρχονται στο ποσό των 15.000€ .

Μόνο με την υποστήριξή όλων μας θα μπορέσει η Τζία και η οικογένεια της να βγουν νικητές στον τιτάνιο αυτό αγώνα που δίνουν κάθε μέρα απέναντι στο μη αναστρέψιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν !!! Σκεφτείτε μόνο για μια στιγμή ποσό δύσκολη είναι η καθημερινότητα της μικρής Τζίας και μπείτε στην θέση αυτών των γονιών …!!!Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να είναι άρρωστο και σίγουρα κανένα δεν θα έπρεπε να έχει χρόνια και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

🆘Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας

Διαβάστε επίσης:

Η νεώτερη τραγουδίστρια της Όπερας στον κόσμο είναι μόλις 10 ετών: Συγκλονίζει η ιστορία της ζωής της!

Φρίκη: Νεαρές αδελφές αυτοκτόνησαν σε πηγάδι μαζί με τα παιδιά τους – Συγκλονίζει η ιστορία τους

Θρήνος στην Πάτρα για την 41χρονη μητέρα 2 παιδιών που “‘εφυγε” πρόωρα από τη ζωή