Αρχική Νέα Έκκληση: Πώς θα βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Αναστάση που πάσχει από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Έκκληση: Πώς θα βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Αναστάση που πάσχει από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μικρού Αναστάση και ο σύλλογος «Παιδικές Καρδιές» που εξαιτίας ενός σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε δεύτερο χειρουργείο.

Ο Αναστάσης αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Η πρώτη επέμβαση του μικρού Αναστάση έγινε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο λίγες μέρες μετά την γέννησή του, και από την πρώτη στιγμή οι «Παιδικές Καρδιές» ήταν στο πλευρό των γονέων. Η άκρως σοβαρή και επείγουσα για την ζωούλα του επέμβαση  θα πραγματοποιηθεί στην Ιδιωτική Κλινική «ΜΗΤΕΡΑ».

Ο Σύλλογος Παιδικές Καρδιές θα στηρίξει και πάλι τους γονείς, με την πολύτιμη και απολύτως αναγκαία συνδρομή σας, αναλαμβάνοντας το κόστος περίθαλψης του μικρού Αναστάση, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Μέσω του Ερανικού λογαριασμού του Συλλόγου Β.Ε. "Παιδικές Καρδιές" για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες τα χρήματα που θα κατατεθούν δίνονται αποκλειστικά και μόνο στις επεμβάσεις των παιδιών. Αν το ποσό καλύψει τα έξοδα, το ποσό που υπολείπεται θα καλύψει τα επόμενα περιστατικά που άμεσα θα προσδιοριστούν.

Ο Σύλλογος "Παιδικές Καρδιές" είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ειδικά πιστοποιημένος από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εποπτεύεται οικονομικά και διοικητικά από τον Δήμο Καλαμαριάς.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Ερανικός λογ/σμός: ’’Από Καρδιάς’’

Σύλλογος Β.Ε. "Παιδικές Καρδιές"για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  (πρώην ΑΤΕ bank)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6069-010099-562

ΙΒΑΝ: GR91 0171 0690 0060 6901 0099 562,   Swift code: BIC : PIRBGRAA

Με Αιτιολογία:   ’’Από Καρδιάς"

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥ : 0026.0139.31.0200507573

ΙΒΑΝ: GR4302601390000310200507573

Με Αιτιολογία:  ’’Από Καρδιάς"

Για κάθε κατάθεσή σας ενημερώστε τηλεφωνικά στο 2310-441.942 ή ηλεκτρονικά στο info@paidikeskardies.gr ή στο Facebook του συλλόγου για να αποσταλεί η απόδειξη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.