Ένα 12χρονο αγόρι γνώρισε ένα κορίτσι στα social media και κανόνισαν να συναντηθούν – Η συνέχεια θα σας σοκάρει… (video)

Πόσο σίγουροι είστε, ότι τα παιδιά σας δεν συνομιλούν με αγνώστους στα social media;

Ένα κοινωνικό πείραμα που έγινε πριν από λίγο καιρό στην Αμερική, προβάλει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο τους κινδύνους στους οποίους μπορούν να μπουν ανυποψίαστοι έφηβοι, όταν όχι μόνο συνομιλούν με αγνώστους στο διαδίκτυο, αλλά και κανονίζουν να τους συναντήσουν.

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε στον λογαριασμό της στο Instagram η μαμά και ραδιοφωνική παραγωγός κ. Ελίνα Παπίλα, προκειμένου να ενημερώσει κι άλλες μαμάδες, βλέπουμε το κοινωνικό πείραμα που “έστησε” η ίδια η μαμά του.

Ο 12χρονος, λοιπόν, γνώρισε ένα κορίτσι στα social media, ονόματι Amanada. Αφού άρχισαν να συνομιλούν για μερικές ημέρες, κανόνισαν να συνανηθούν από κοντά. Λίγο πριν το αγόρι φτάσει στο σπίτι του κοριτσιού, εκείνη το ενημέρωσε, ότι θα έχει αφήσει την εξωτερική πόρτα μισάνοιχτη, επειδή μπορεί να είναι στο μπάνιο και να μην ακούσει το κουδούνι.

Το αγόρι μπαίνει στο σπίτι, λοιπόν, και περιμένει το κορίτσι στο καθιστικό. Ξαφνικά εμφανίζονται δύο ημίγυμνοι “μαντράχαλοι” που ορμούν στο αγόρι, το οποίο βέβαια ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ευτυχώς, εμφανίζεται και η μαμά του, η οποία βέβαια ωρύεται “Βλέπεις τι μπορεί να πάθεις όταν συνομιλείς με αγνώστους στο διαδίκτυο;”

View this post on Instagram

A post shared by Elina Papila (@elinapapila)

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά “σκληρό” πείραμα, το οποίο σίγουρα θα τρομοκράτησε το παιδί, όμως αποτελεί δυστυχώς και μια σκληρή πραγματικότητα που έχει νόημα τα γνωρίζουν τα παιδιά μας, τα οποία βρίσκονται διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι, επικοινωνώντας με γνωστούς και άγνωστους διαδικτυακούς “φίλους”.