Ένα παιδί κερδίζει μια μέρα παιχνιδιού με τον αγαπημένο του ήρωα της Disney από τη Grace Kids Entertainment

Αν και το δικό σας παιδί λατρεύει τους ήρωες της Disney ή η κόρη σας έχει λατρεία στην Έλσα από το Frozen τότε δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας για να εξασφαλίσετε μια εντελώς δωρεάν μέρα παιχνιδιού και διασκέδασης που θα μείνει αξέχαστη!

Η Grace Kids Entertainment είναι το δημιουργικό project της ταλαντούχας Grace Nιάρρου που ενσαρκώνει με την παραμικρή τους λεπτομέρεια αγαπημένους παραθυμένιους ήρωες και τα παιδιά βλέποντάς τους ενθουσιάζονται καθώς βλέπουν μπροστά τους τον χαρακτήρα που αγαπούν.

Η ωραιότερη έκπληξη για το παιδικό πάρτι

Όπως δήλωσε στο Ιnfokids.gr  “Η αγάπη μου για το παιδί που κρύβω μέσα μου αλλά και για όλα τα παιδιά με ώθησε να κάνω επάγγελμα αυτό που αγαπώ. Έχω σπουδάσει υποκριτική, μόδα, μακιγιάζ και έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενη που κατάφερα όλα αυτά να τα συνδυάσω στις εμφανίσεις μου στα παιδικά πάρτυ.

Υποδύομαι τις αγαπημένες ηρωίδες των παιδιών ( έχω αδυναμία στις πριγκίπισσες της Disney , ιδιαίτερα στην Έλσα από το Frozen) και επιμελούμαι μόνη τα κουστούμια  το μακιγιάζ και τις περούκες τους . Δίνω βάση στην πιστότητα του κάθε χαρακτήρα. Τραγουδάω όλα τα τραγούδια τους και μένω πιστή στο ρόλο μου σε όλη τη διάρκεια της κάθε επίσκεψης Προσαρμόζομαι στις ανάγκες, προτιμήσεις και τις ηλικίες των παιδιών.”

Το χαμόγελο και η ικανοποίηση στα μάτια των παιδιών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της καθώς όπως μας είπε “ Για μένα το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσω μια μοναδική ανάμνηση στο κάθε παιδί, που θα τη θυμάται για χρόνια και θα την κρατάει μέσα στη ψυχή του σαν κάτι όμορφο και τόσο μαγικό. Θέλω να νιώθει πως είδε τον αγαπημένο του ήρωα από κοντά και ήταν ο αληθινός!

Μια ηρωίδα βγαλμένη από τα ωραιότερα παιδικά παραμύθια

Έλσα, η Άννα  κι ο Όλαφ από το Frozen, η Πεντάμορφη, η Άριελ η γοργόνα, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Γιασμίν, και άλλοι ήρωες των παιδιών, έρχονται στο χώρο που θα επιλέξετε και διασκεδάζουν τα παιδιά με ένα μοναδικό τρόπο. Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και το θέμα της συνάντησης για παιχνίδι ή παιδικό πάρτι (όταν αυτό επιτραπεί), το πρόγραμμα αλλάζει και προσαρμόζεται.

Θέλουμε να εμπνεύσουμε τη φαντασία με τα τραγούδια των αγαπημένων σας ηρώων και μέσα από το διαδραστικό μουσικό παιχνίδι να φέρουμε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Για μας το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική ανάμνηση στο κάθε παιδί, που θα τη θυμάται για χρόνια και θα την κρατάει μέσα στη ψυχή του σαν κάτι όμορφο και τόσο μαγικό.” εξηγεί η Grace που ετοίμασε ένα σούπερ δωράκι για τους αναγνώστες του Ιnfokids.gr.

Πού μπορείτε να βρείτε την Grace Kids Entertainment

Website
https://www.gracekidsentertainment.com/

Facebook
https://www.facebook.com/gracekidsentertainment

Instagram
@gracekidsentertainment

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας μια μέρα παιχνιδιού και διασκέδασης με τον αγαπημένο του ήρωα της Disney από τη Grace Kids Entertainment. Μια μέρα της επιλογής σας θα σας επισκεφτεί για παιχνίδι, χορό, τραγούδι και μαγικά make up looks .

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή, 14 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας μια μέρα παιχνιδιού και διασκέδασης με τον αγαπημένο του ήρωα της Disney από τη Grace Kids Entertainment. Μια μέρα της επιλογής σας θα σας επισκεφτεί για παιχνίδι, χορό, τραγούδι και μαγικά make up looks .
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την  10 Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Ελένη Μπάτρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.