ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες γνωστών προϊόντων – Δείτε για ποια πρόκειται

Την ανάκληση των παρτίδων και των συμπληρωμάτων διατροφής που αναγράφονται στον συνημμένο πίνακα, της εταιρείας NATPROD ΙΚΕ, τα οποία περιέχουν μη εγκεκριμένα πρόσθετα τροφίμων ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. 

Ανάκληση παρτίδων των συμπληρωμάτων διατροφής SMILE B12, NATPROD D3+K2 και SMILE D3+K2

Τα προϊόντα διακινήθηκαν από τις εταιρείες Nutrisol d.o.o. Σλοβενίας και URBAN BODY SUDIOS SRL, Ρουμανίας, στην επιχείρηση NATPROD ΙΚΕ. Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν στην Ελλάδα οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά, ενημερώνοντας σχετικά τον ΕΟΦ.

Κατά την ενημέρωση του ΕΟΦ η εταιρεία υποχρεούται να αποστείλει παραστατικά αγοράς του παραπάνω προϊόντος καθώς και πελατολόγιο και παραστατικά διακίνησης σε αγορές άλλων κρατών μελών της ΕΕ ή τρίτων χωρών.Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Διαβάστε επίσης:

«Λέγεται ότι η Πισπιρίγκου εμπλέκετο σε αποκρυφιστική οργάνωση» – Αποκαλύψεις “φωτιά” για τον θάνατο των 3 παιδιών (video)

“Kαμπανάκι” από την πνευμονολόγο για τα εισπνεόμενα φάρμακα – Τι πρέπει να προσέξετε μικροί και μεγάλοι ασθενείς

Κεραμέως: «Τα παιδιά μου μού λένε “γιατί δουλεύεις τόσο, όλο λείπεις”» (video)