“Επιτέλους αγόρι!”: Μαμά 6 κοριτσιών ανακαλύπτει ότι γέννησε αγόρι!

Ο Jon και η Danielle Murray μπορούν να θεωρηθούν επαγγελματίες στην ανατροφή κοριτσιών: Την τελευταία δεκαετία έχουν φέρει στον κόσμο έξι κόρες, ηλικίας από 9 έως 2 ετών.

Πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, του Murray περίμενε μια απίθανη έκπληξη, αφού κατά τον τοκετό-έκπληξη του 7ου παιδιού του, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι το μωρό ήταν… αγόρι!

Η Danielle Murray, η οποία γέννησε στο νερό, στο σπίτι της στη Β. Καρολίνα στις 13 Αυγούστου λέει, ότι εκείνη και ο άντρας της προσεύχονταν για έναν γιο, αν και ήταν ενθουσιασμένοι και με την προοπτική μιας έβδομης κόρης στην οικογένειά τους.

“Προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου είχαν σχεδόν πειστεί ότι θα ήταν και αυτό κορίτσι”, αποκαλύπτει η Danielle μιλώντας στο Love What Matters.

Στο βίντεο που το ζευγάρι δημοσίευσε φαίνονται ο ερχομός του γιου, Israel Jonathan, και η αντίδραση της μητέρας που φωνάζει “Είναι αγόρι!” καθώς τον παίρνει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της!

Η ίδια θα αποκαλύψει αργότερα, ότι η αντίδραση αυτή δεν φανέρωνε σοκ ή έκπληξη μα απόλυτη ευγνωμοσύνη: “Προσευχόμασταν για έναν γιο και επιτέλους τον αποκτήσαμε!”

Ο δε πατέρας μαρτυρά: “Όταν έχεις συνηθίσει να αλλάζεις πάνες σε κορίτσια, τα τελευταία δέκα χρόνια, σίγουρα χάνεις λίγο τη μπάλα αλλάζοντας ένα αγόρι. Ευτυχώς έχω φίλους που είναι έμπειροι γονείς αγοριών και μου έδωσαν μερικές έξυπνες συμβουλές στο πώς να μη με καταβρέχει!”

Η Danielle καταλήγει λέγοντας, ότι δεν αποτελούσε ποτέ μεγαλόπνοο σχέδιο του ζευγαριού να αποκτήσει επτά παιδιά, ωστόσο όσο το ένα μωρό ερχόταν μετά το άλλο, εκείνη και ο άνδρας της συνειδητοποιούσαν, ότι το σπίτι τους γέμιζε με αγάπη και ευτυχία.

“Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στο χάος και το γέλιο ενός σπιτιού γεμάτο με παιδιά”, λέει η ίδια, “και σε ένα γεμάτο τραπέζι. Η σκέψη, ότι το σπίτι μας θα είναι πάντα γεμάτο αγάπη, ότι τα παιδιά μας θα έρχονται μια μέρα με τα δικά τους παιδιά μας ενθουσιάζει”

Και παρόλο που το ζευγάρι δεν σκοπεύει να αποκτήσει άλλο βιολογικό παιδί, δεν απορρίπτουν την ιδέα της υιοθεσίας.

Προς το παρόν, τα κορίτσια της οικογένειας είναι ενθουσιασμένα με τον αδερφούλη τους, τον οποίον περίμεναν πώς και πώς!

Διαβάστε ακόμα:

Προσοχή! Αυτό είναι το τρόφιμο που ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

Παιδιά και έφηβοι έχουν αυξήσει το σωματικό τους βάρος κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

Όλα τα νεότερα για την 21 μηνών Νεφέλη που δίνει σκληρή μάχη με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη