Γέννησε η Hilary Duff μέσα στο νερό στο σπίτι της παρέα με τα παιδιά και τον σύζυγό της – Άλλες διάσημες που γέννησαν σπίτι

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Hilary Duff και την χαρμόσυνη αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 24 Μαρτίου, στην οποία έδωσαν το όνομα Mae James Bair.

Από τη Δήμητρα Ζάρκου

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και στην ανάρτησή της, επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι της μέσα στο νερό, έχοντας στο πλευρό της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Matthew Koma.

Σχετικά άρθρα: “Η ασφάλεια της αγκαλιάς”: Μια μαμά μοιράζεται τη δική της ιστορία προωρότητας και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας

Ωστόσο, η Hilary Duff δεν είναι η μόνη διάσημη που επέλεξε να φέρει στον κόσμο το παιδί της στο σπίτι και όχι σε μαιευτήριο. Είναι αρκετές οι σταρ, οι οποίες επέλεξαν να γεννήσουν όπως τον παλιό καιρό, ανάμεσά τους και μία Ελληνίδα.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

Η Τζίτζι Χαντίντ τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο την κόρη της και όπως αποκάλυψε, ο τοκετός έγινε στην οικογενειακή τους φάρμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού καθώς δεν ένιωθε τόση ασφάλεια στο μαιευτήριο.

Η Ashley Graham γέννησε τον μικρό της γιο Isaac Menelik Giovanni Ervin τον Ιανουάριο του 2020, στο σπίτι της, λέγοντας μετά τον τοκετό πως γέννησε φυσιολογικά κι ένιωσε κάθε πόνο.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν γέννησε και τα δύο της παιδιά στη μπανιέρα του σπιτιού της. Μάλιστα, και στους δύο τοκετούς είχε δίπλα της τον σύζυγό της Tom Brady, τη μητέρα της, τις αδερφές της και τη μαία της.

Η Σίντι Κρόφορντ επέλεξε να γεννήσει και τα δύο της παιδιά στο σπίτι.

Η Φελίσιτι Χόφμαν γέννησε και τις δύο κόρες της στο σπίτι, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της William H. Macy.

Και η Ντέμι Μουρ επέλεξε το σπίτι της και στις τρεις γέννες της.

Η Τζένιφερ Κόνελι γέννησε το τρίτο παιδί της, την κόρη της Άγκνες, στην πισίνα του σπιτιού της.

Και η βασίλισσα Ελισάβετ γέννησε και τα τέσσερα παιδιά της στο Παλάτι με τη βοήθεια της μαίας της, Αδερφή Helen Rowe.

Αλλά και η Θεοφανία Παπαθωμά γέννησε το τρίτο της παιδί, την κόρη της στο σπίτι, με τη βοήθεια της μαίας της. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει δηλώσει σχετικά πως «γέννησε με άνεση στο σπίτι, όπως τον παλιό καιρό».