Έρρικα Πρεζεράκου: “Σήμερα προσευχόμαστε για την Αναστασία”

Το πανελλήνιο έχει γίνει μια γροθιά αγάπης και ελπίδας για την 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο Τέξας όπου υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία καθώς διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Νοσηλεύτηκε στο ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων “Ελπίδα” όπου μετά από όλες τις εξετάσεις ήρθε αντιμέτωπη με την πιο σκληρή πραγματικότητα. Οι γιατροί δήλωσαν στους γονείς αδυναμία για οποιαδήποτε θεραπεία, δίνοντας παράλληλα στο παιδί 6 μήνες ζωής. Ύστερα από την ευαισθητοποίηση του κόσμου η Αναστασία τους τελευταίους 4 μήνες δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή της σε μία κλινική στο Χιούστον του Τέξας, όπου έχει ξεκινήσει μία θεραπεία που της δίνει και πάλι την ελπίδα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου με σημερινή ανάρτησή της στο Facebook μας καλεί να συντονιστούμε σήμερα στις 20:00 στην πλταφόρμα του Ζοοm και να δώσουμε το παρών σε μια online εκδήλωση ομαδικής προσευχής για να στείλουμε θετική ενέργεια, αγάπη και κουράγιο στην 7χρονη ανιψιά της που δίνει σκληρό αγώνα.

Ας συντονιστούμε όλοι μαζί σε έναν ομαδικό διαλογισμό και ας στείλουμε ευλογίες σε αυτή τη μικρή μαχήτρια που δίνει αγώνα για τη ζωή της!

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην online προσευχή

Σήμερα προσευχόμαστε για την Αναστασια στις 8 το βράδυ 🙏🙏🙏

EVA Tripolitsioti is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Pray for Anastasia: Meditation – Rama Pranic healing & Eva Tripolitsioti
Time: Mar 23, 2021 08:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/83182563981

Meeting ID: 831 8256 3981

Το post της Έρρικας Πρεζεράκου

Τα νεότερα για την υγεία της 7χρονης Αναστασίας

Η 7χρονη πριν λίγες μέρες βγήκε από την Εντατική αλλά μπροστά της έχει ακόμα δύσκολο δρόμο μέχρι να θεραπευτεί.