“Έσβησε” η 44χρονη Γλυκερία – Την αποσωλήνωσαν οι γιατροί

Δυστυχώς το θαύμα δεν “έγινε” και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της 44χρονης Γλυκερίας  Μανουσάκη- Κρυοβρυσανάκη, μητέρας 3 παιδιών, που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά από θρόμβωση μετά την δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Έδωσε γενναία μάχη από τις 12 Μαΐου, όμως δυστυχώς παρά τις προσευχές όλων δεν τα κατάφερε.

Την αποσωλήνωσαν οι γιατροί

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ:«Με ιδιαίτερη θλίψη αναφέρουμε ότι μετά από πολυήμερη μάχη, την κατάληξη της ασθενούς Μ.Ε, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται στις 30/5/2021 και ώρα 23:05 ως ώρα πιστοποίησης εγκεφαλικού θανάτου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλειά της και ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια».

Πώς η υγεία της κλονίστηκε και κατέληξε

Η άτυχη Γλυκερία έξι μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Astrazeneca υπέστη θρόμβωση, που παραμένει άγνωστο εάν σχετίζεται με το εμβόλιο, και εισήχθη αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και αμέσως μετά στο ΠΑΓΝΗ, όπου όμως το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε εγκεφαλική αιμμοραγία. Εισήχθη στο χειρουργείο και ήταν  εγκεφαλικά νεκρή.

Σύζυγος 44χρονης Γλυκερίας: «Να έρθει η Επιτροπή να πει στα παιδιά μου γιατί δεν θα ξαναδούν τη μητέρα τους»

Πριν λίγες μέρες ο σύζυγός της εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της Επιτροπήςγια την απόφασή της να χορηγηθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 50.

«Διεθνώς έχει βγει το θέμα ότι οι γυναίκες κάτω των 50 είναι αυτές που παρουσιάζουν τα προβλήματα. Ό,τι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στο πλαίσιο του προβλήματος» είπε, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Αν η Επιτροπή νιώθει καλά με τα αποτελέσματα που πήραν για τον εμβολιασμό των γυναικών κάτω των 50 και έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, που εγώ τους εύχομαι να μην την έχουν, τότε να έρθουν αυτοί να πουν στα παιδιά μου όταν με ρωτάνε γιατί η μητέρα τους πήγε να κάνει το εμβόλιο για να σωθεί και δεν θα τη ξαναδούν» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ημέρες τα παιδιά της 44χρονης είχαν ενημερωθεί από τον πατέρα τους και από ψυχολόγο για την άσχημη κατάσταση της υγείας της μητέρας τους. Έγραψαν μάλιστα και ένα γραμμα, με όλα τα αναπάντητα ερωτήματα και το παρέδωσαν στον πατέρα τους. Εκεί αποτυπώνουν τις παιδικές απορίες τους μιας και μόλις πριν από λίγα 24ωρα η ίδια η μητέρα τους, τους επιβεβαίωνε ότι θα επιστρέψει υγιής στο σπίτι.

Αύριο το τελευταίο “αντίο” στην 44χρονη Γλυκερία

Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μανούλα τριών παιδιών, θα πουν αύριο Τρίτη, συγγενείς και φίλοι στη Λοχριά Ρεθύμνου, τόπος καταγωγής της.