Έτσι θα αποκτήσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε μια κουζίνα με λίγα ντουλάπια

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η μικρή κουζίνα μπορεί να κάνει τη ζωή μας δύσκολη για πολλούς λόγους. Οι γεμάτοι πάγκοι σε συνδυασμό με τον μικρό χώρο που απομένει για μαγείρεμα είναι ενταγμένα στις καθημερινές δυσκολίες.

Με λίγη οργάνωση, ωστόσο, μπορείτε να μεταμορφώσετε τη μικρή σας κουζίνα σε έναν στιλάτο και οργανωμένο χώρο. Ξεχάστε ότι έχετε μόνο δύο ντουλάπια (ίσως και μόνο ένα κάτω από το νεροχύτη). Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δημιουργήσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο!

Κάνετε έξυπνη χρήση ενός τρόλεϊ: Οι μετακινούμενοι χώροι αποθήκευσης είναι ιδανικοί για τους μικρούς χώρους. Τα τρόλεϊ θα σας εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα για να βάλετε πάνω ό,τι θέλετε: από καθαριστικά μέχρι μπαχαρικά. Επίσης, είναι σχετικά οικονομικά και πολύ όμορφα!

Διπλασιάστε το χώρο στα ντουλάπια σας με επιτραπέζια ράφια: Είναι αστείο το γεγονός ότι κάτι τόσο απλό, όπως ένα επιτραπέζιο ράφι, είναι ένας πανεύκολος και οικονομικός τρόπος να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας. Τοποθετήστε τα στα λιγοστά ντουλάπια σας για να διπλασιάσετε το χώρο σας.

Κρεμάστε κουρτινόξυλα: Ακόμα κι αν σας φαίνεται παράξενο, τα κουρτινόξυλα μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χώρο στην κουζίνα σας. Βάλτε γαντζάκια και κρεμάστε τις αγαπημένες σας κούπες, τα τηγάνια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο δεν χωράει αλλού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.