Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση του 55χρονου παιδεραστή – Τι υποστηρίζει η μητέρα της 14χρονης

Εντός της ημέρας πρόκειται να απολογηθεί ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να ασελγεί σε 14χρονο κορίτσι. Την ίδια ώρα η μητέρα της ανήλικης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και βαρύνεται με κατηγορίες για άμεση συνέργεια.

Ωστόσο, μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση, η μητέρα του κοριτσιού φαίνεται να αλλάζει την απολογία της κι ενώ αρχικά έλεγε στους αστυνομικούς ότι είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για το ταξίδι του 55χρονου με την κόρη της στην Κέρκυρα, πλέον υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος Βόλου», η μητέρα τονίζει ότι η 14χρονη κόρη της αποφάσισε να ταξιδέψει χωρίς να την ενημερώσει και αν το γνώριζε, δεν θα έδινε την έγκρισή της.

Υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγου η 14χρονη

Η 14χρονη βρίσκεται στα έμπειρα χέρια αστυνομικών και παιδοψυχολόγου, οι οποίοι προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Εκείνο που προσπαθεί να θεραπεύσει ο ψυχολόγος είναι οι πληγές που έχουν προκαλέσει στην 14χρονη οι κινήσεις της μητέρας της, η οποία όπως όλα δείχνουν για χάρη λίγων χρημάτων και τροφής έδινε τη συγκατάθεσή της στον 55χρονο να ασελγεί στην ίδια την κόρη της, αδιαφορώντας για τις τραυματικές συνέπειες που θα είχε η σεξουαλική κακοποίηση.