Εύα Καϊλή: Τι θα γίνει με την 2χρονη κόρη της αν παραμείνει προφυλακισμένη

Την ώρα που η Εύα Καϊλή περιμένει να μάθει αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για το Qatargate, βελγική εφημερίδα προχωρά σε άλλη μια σημαντική αποκάλυψη για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η Εύα Καϊλή ομολόγησε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι της.

 Θα πάρει το παιδί στην φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερη;

Νομικοί κύκλοι του Βελγίου σχολιάζουν ότι η κατάσταση της κα. Καϊλή, μετά τις νέες αποκαλύψεις, είναι πολύ δεινή και δύσκολα θα αποδείξει ενώπιον του δικαστή ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί.

Οι ελπίδες αποφυλάκισης της πρώην αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να μεγαλώσει την μικρή κόρη που έχουν με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι.

Ωστόσο, είναι πολύ συνηθισμένο στις φυλακές του Χάρεμ, όπου βρίσκεται και η κα. Καϊλή, οι κρατούμενες να έχουν μαζί τα παιδιά τους.

Πού και με ποιον βρίσκεται αυτές τις μέρες η 2χρονη Αριάδνη – Αριάνα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κορούλα της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι βρίσκεται στο σπίτι στενού συνεργάτη της 44χρονης Ευρωβουλευτού, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. «Επειδή ο πατέρας της κας Καϊλή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να φροντίσει το παιδί, μάθαμε ότι βρίσκεται στο σπίτι στενού της συνεργάτη και πολύ έμπιστου ανθρώπου της. Είναι μία Οδύσσεια αυτή σε σχέση με το παιδί, σε κάθε περίπτωση» ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Mαμά 4 παιδιών θύμα ενδοοικογενειακής βίας πέθανε για 3 λεπτά και “επέστρεψε” αλλάζοντας τα πάντα

5 βιβλία για να διαβάσετε παρέα με τα παιδιά σας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

PEDOBESITY: Ένα καινοτόμο ενιαίο σύστημα εφαρμογών e-Health για την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας σε παιδιά και εφήβους

Κούγιας: Θα δείτε ανατροπές που δεν θα πιστεύετε – Νέος ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας