Ευάγγελος Μπούσης – Πίτερ Ντούντας: Βάφτισαν τα παιδιά τους με νονά την Ευγενία Νιάρχου
 • Ευάγγελος Μπούσης – Πίτερ Ντούντας: Βάφτισαν τα παιδιά τους με νονά την Ευγενία Νιάρχου

  Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στην Αθήνα. Oι διάσημοι σχεδιαστές επέλεξαν τη χώρα μας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή φέρνοντας στην Ελλάδα. Μάλιστα, νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου.

  Το μυστήριο τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής τον οποίο συνδέει φιλιά ετών με το ζευγάρι

  Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από 7,5 χρόνια στο πάρτι γενεθλίων του Μπράιαν Ατγουντ στη Μύκονο – και το ταξίδι στο Μαϊάμι τρεις εβδομάδες αργότερα. Οι δυο τους έχουν σήμερα δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας.

  Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη, ενώ την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα, μετά από το κάλεσμα των δυο γονιών, με τους οποίους τους συνδέει μια δυνατή φιλία.

  Η εγγονή του αείμνηστου Στάυρου Νιάρχου και το μοντέλο έγιναν οι πνευματικές μητέρες των δύο παιδιών που πήραν -και επίσημα- τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

  Μετά τη βάφτιση ακολούθησε γεύμα και ξέφρενο πάρτι. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού πήραν φεύγοντας μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα με τα αρχικά των νεοφώτιστων.

  Διαβάστε επίσης:

  Αποκάλυψη σοκ: Η Ίριδα ήταν ζωντανή όταν έγινε η κάκωση στο στόμα της

  Ό,τι ωραιότερο είδαμε σήμερα! Μαθητές σχολείου στη Γκάνα ψάλλουν τον εθνικό μας ύμνο (video)

  Θρήνος για την αιφνίδια απώλεια της 37χρονης εκπαιδευτικού, μαμάς ενός μωρού 13 μηνών

  ESPA