Φωτιά στην Παλλήνη: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι ζευγαριού που περιμένουν το μωράκι τους – Πώς να βοηθήσουμε

Δραματική είναι η κατάσταση στην Παλλήνη, με το βασικό μέτωπο της φωτιάς να βρίσκεται, πλέον, εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης, Κώστας Σμέρος. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων, που επιχειρούν ξανά με το πρώτο φως της ημέρας, κατοικίες παραδόθηκαν στις φλόγες, με τις ζημιές να είναι εκτεταμένες και σε πυλώνες με ηλεκτροφόρα καλώδια.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι ζευγαριού που περιμένει το μωράκι τους – Πώς να βοηθήσουμε

Ένα από τα σπίτια που κάηκαν ολοσχερώς είναι και αυτό ενός ζευγαριού από την Ανθούσα που περιμένουν να γεννηθεί το αγοράκι  τους τον επόμενο μήνα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια απευθύνουν έκκληση για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα βρεφικά είδη για το μωράκι τους καθώς όλα όσα είχαν χάθηκαν στις στάχτες.

Όπως μας ανέφεραν  “Είμαστε δημότες Ανθούσας – περιμέναμε με λαχτάρα από μέρα σε μέρα τον ερχομό του γιου μας που θα γεννηθεί σε ένα μήνα. Το σπίτι μας και όλη η πολύμηνη προετοιμασία για το μωρό έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.  Φιλοξενούμαστε σε συγγενικό σπίτι.

Κάθε βοήθεια για πράγματα για τον ερχομό και τους πρώτους μήνες του μωρού είναι πολύτιμη μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Γιάννης και Γεωργία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945317535  κ. Θάνος 

Διαβάστε επίσης:

Γιάννενα: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικες – Τις παρέσυρε οδηγός την ώρα που διέσχιζαν τον δρόμο

Φωτιά στην Πεντέλη: Σημαντική ανακοίνωση για τις μετακινήσεις παιδιών σε όλη την Βορειοανατολική Αττική

«Εξομολογήθηκα στο Θεό και έχουν σβηστεί από πάνω μου …Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη.»: Ιερέας που καταδικάστηκε για ασέλγεια ανηλίκων

Φωτιά στην Πεντέλη: «Χωρίς εθελοντές και πυροσβέστες θα είχε καεί το Παίδων Πεντέλης»