Φρίκη στην Ιταλία: Μάνα σκότωσε την 5χρονη κόρη της – Είχε καταγγείλει την απαγωγή της

Μάνα ομολόγησε τον φόνο της 5χρονης κόρης της - Είχε καταγγείλει την απαγωγή της

Μια τραγωδία σε εξέλιξη το τελευταίο 24ωρο στην Κατάνια της Σικελίας, καθώς μια νεαρή μητέρα ομολόγησε το θάνατο της 5χρονης κόρης της, για την οποία αρχικά είχε καταγγείλει αρπαγή της από ενόπλους.

Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ANSA, χθες το απόγευμα μια μητέρα είχε καταθέσει μήνυση για απαγωγή της κόρης της από το αυτοκίνητό της, από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους, λίγο αφότου την είχε παραλάβει από τον παιδικό σταθμό.

Η υπόθεση κινητοποίησε αμέσως τις τοπικές Αρχές, οι οποίες όμως δεν πείστηκαν από το αφήγημα. Οι Αρχές δεν βρήκαν μάρτυρες που να επιβεβαιώνουν την ιστορία αλλά ούτε εικόνες από κάμερες παρακολούθησης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η μητέρα δεν κάλεσε αμέσως βοήθεια επί τόπου, αλλά πρώτα πήγε στο σπίτι της και μόνο σε δεύτερη φάση μετέβη στην Αστυνομία μαζί με μέλη της οικογενείας της. Γι’αυτό και οι Αρχές αμέσως ξεκίνησαν εκτενέστερες ενδοοικογενειακές ανακρίσεις για να εξιχνιάσουν το περιστατικό.

Έπεσε σε αντιφάσεις και ομολόγησε

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάκρισης, η μητέρα, μια νεαρή γυναίκα ηλικίας λίγο μεγαλύτερη των 20 ετών, φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κατά την εξιστόρηση των γεγονότων. Τελικά η νεαρή γυναίκα “έσπασε” και έδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα της κόρης της, περίπου 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Η ανακάλυψη του πτώματος φέρεται να κατέστη δυνατή χάρη στην “πίεση που της ασκήθηκε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων” από τους ερευνητές.

Πρόκειται για την κατάληξη μιας υπόθεσης που από χθες αργά το απόγευμα ανησύχησε την ιταλική κοινή γνώμη και που, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται περί οικογενειακής τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Ζήστε την εμπειρία της εικονικής περιήγησης στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και δείτε να ζωντανεύει μπροστά σας το μεγαλείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Τραγωδία στο Παγκράτι: Μητέρα δύο μικρών παιδιών η 36χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι – Πώς συνέβη το κακό

Κρήτη: “Αν γνώριζα, θα τον έγδερνα με τα ίδια μου τα χέρια”, λέει η μητέρα του 14χρονου που βίαζε ο σύντροφός της