Για γέλια και για κλάματα: Έβαλαν ξανά σε λάθος σχολικό μαθήτρια Δημοτικού – Τι καταγγέλουν οι γονείς

Δωρεάν μετακίνηση μαθητών σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια;

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για τεχνικούς λόγους επιβιβάστηκε η μαθήτρια σε άλλο λεωφορείο, χωρίς να υπάρξει καποιο πρόβλημα με την ασφάλειά της. Μετά από επικοινωνία με την Δ/ντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτα Χουλιάρα και τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου διαπιστώθηκε ότι δεν έγινε κάποιο λάθος από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Το κοριτσάκι το είπε το μεσημέρι στους γονείς και έτσι έγινε η καταγγελία. Ωστόσο και ο πατέρας μετά την έρευνα που έκανε διευκρίνισε στο LamiaReport ότι για το χθεσινό περιστατικό δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Το καθημερινό δρομολόγιο από και προς το σχολείο έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για μαθήτρια της Α Δημοτικού από την Λαμία που…για τρίτη φορά από αμέλεια των υπευθύνων το παιδί μπήκε σε λάθος πούλμαν και έκανε το γύρο της Φθιώτιδας μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι.

Η περιπέτεια των 2 μικρών μαθητριών

Στην αρχή του σχολικού έτους, δύο κοριτσάκια από την Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης, που πηγαίνουν για πρώτη φορά στο δημοτικό («πρωτάκια»), δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους, με τους γονείς τους να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τελικά μετά από 1,5 ώρα αγωνίας τα κοριτσάκια είχαν εντοπιστεί στο λεωφορείο που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή!

Το απαράδεκτο αυτό λάθος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, δυστυχώς έγινε ξανά την Τετάρτη (9/2) με το ένα κοριτσάκι, καθώς ήταν μόνο του αυτή τη φορά από την Τσούκα. Ειδικότερα το αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι πήρε το σωστό λεωφορείο!

Το ξέσπασμα του μπαμπά

Πλέον όμως η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει στο LamiaReport ο πατέρας της. Μάλιστα όπως μας είπε, δεν είναι η δεύτερη φορά αλλά η τρίτη που συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Συνέβη ακόμη μια φορά μετά το πρώτο περιστατικό του Σεπτεμβρίου και έδωσε ξανά τόπο στη οργή. Τώρα όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες. «Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου», ξεκαθαρίζει ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας την αγανάκτησή του για όσα συνέβησαν σε βάρος του παιδιού του.