Γιατί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρακαλάει την κόρη του να μην πάει σχολείο;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει γνωστό στα social media, ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 10χρονη κόρη του Χάρπερ.

Εν όψει της επιστροφής της στο σχολείο, η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τη μικρή να ετοιμάζει το κολατσιό της. Και όταν η 47χρονη Βικτόρια τη ρωτά πώς νιώθει για την πρώτη μέρα στο σχολείο, το κορίτσι απαντά “Αγχωμένη, αλλά πολύ ενθουσιασμένη”. Τότε εμφανίζεται ο 46χρονος Ντέιβιντ, ο οποίος αγκαλιάζει την κόρη του και παιχνιδιάρικα την παρακαλά: “Σε παρακαλώ! Μην πας! Μείνε με τον μπαμπά! Μείνε μαζί μου!”

Όπως η ίδια η Βικτόρια γράφει, “δεν ξέρω ποιος αγχώνεται περισσότερο για την πρώτη ημέρα στο σχολείο”, ενώ προσθέτει: “ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σ’αγαπώ Ντέιβιντ Μπέκαμ!”

Πάντως, όταν ρωτά την κόρη της πώς νιώθει που ξαναφορά τη στολή του σχολείου, έπειτα από έναν μήνα διακοπών, η μικρή απαντά: “Όχι και πολύ ωραία…”

Έπειτα δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες του συζύγου και της κόρης της, με περιπαικτικά σχόλια για το πόση αδυναμία της έχει ο μπαμπάς της.

Η Χάρπερ είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά των Μπέκαμ, οι οποίοι έχουν τρία ακόμα αγόρια ηλικίας 16, 19 και 22 ετών.

Διαβάστε ακόμα:

Κεραμέως: “Στόχος της φετινής σχολικής χρονιάς στις αίθουσες να αντηχούν όλο το χρόνο παιδικές φωνές και μαθήματα”

Συνεργεία εμβολιασμού στα σχολεία και μάθημα εκτός τάξης προτείνει ο Γ. Παυλάκης

Όχι, δεν θα πάρω καινούργια τσάντα στο παιδί μου και η κασετίνα του περσινή θα είναι..